FUTBOL SİZİNLE GÜZEL | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FUTBOL SİZİNLE GÜZEL


 

Niğde Veteranlar Spor Kulübü’nün her yıl geleneksel olarak düzenlediği Bahar Turnuvası bu yıl da yoğun ilgi gördü. Antalya’da düzenlenen turnuvaya yerli ve yabancı birçok takım katıldı.

ALİ ŞANLI

Her yıl bir efsane ismin anasına düzenlenerek, duayenlerin isimlerinin unutulmamasını sağlayan Niğde Veteranlar Spor Kulübü’nün bu yıl 17-21 Nisan tarihleri arasında Antalya’da düzenlediği turnuva bu yıl Kadir Özcan anısına yapıldı. 
Yerli ve yabancı 52 takımın katıldığı turnuvaya Rusya’dan 4, Kazakistan’dan 1, Kosova’dan 1 ve Almanya’dan 2 takımın katılması turnuvaya ayrı bir hava kattı.
Daha önceki turnuvalara aralıksız katılan Mersin temsilcisi Karacailyas Vetaranlar bu yılda turnuvaya katılım göstererek şampiyonada yerini aldı. Turnuva boyunca gurup maçlarında 3 ve 1 hazırlık maçı olmak üzere 4 maça çıkan Mersin’in yetenekli ayakları yine turnuvanın en çok konuşulan takımı olmayı başardı. Maçlardaki performanslarından çok saha içi duruşları ve diğer takımla olan iletişimleri ile hep ön planda olan Karacailyas ekibi futbolun sadece futbol olmadığını gösterdi. Aileleri ile turnuvaya gelen Mersin Karacailyas Vetaranlar maçlardan önce ve sonra futbol konuşmayan, turnuvayı bir sosyal aktivite olarak gören tecrübeli kramponlar 4 gün aileleri ile unutulmaz zaman geçirdiler.

“BİZ BİR AİLEYİZ”
Takımın her an yanında olan Başkan İlhami Serdar, takım kaptanları İsa Varlıklı ve Şenol Kırsakal turnuva sonunda yaptıkları açıklama ile başta turnuvayı düzenleyenlere ve Karacailyas Vetaranlara teşekkür ettiler. Başkan İlhami Serdar, “Biz normal lig maçlarında olsun ve ya bu tip turnuvalar olsun  amacımız birlik beraberlik içinde paylaşmaktır. Futbol evet hepimiz seviyoruz ama önceliğimiz ailelerimiz. Bu tip turnuvalarda buna öncülük yapıyor ve ailelerimiz ile hep birlikte bir şeyler yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Turnuvada maç sonuçlarından çok bir arada olmanın keyfini yaşıyoruz” dedi.

“BİR ARADA OLMAK GÜZEL”
Takım kaptanları İsa Varlıklı ve Şenol Kırsakal ise yaptıkları açıklamada “Mersin Karacailyas Vetarnlar bir Kulüpten fazlası. Bu Kulübün kurulmasında emeği geçen, destek veren bugünlere gelemsinde çaba harcayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dediler.

BAŞKAN DESTEK VERDİ
Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Mithat Ertaş da turnuvayı yakından takip eden isimlerdendi. Bu yıl Mersin temsilcisini yalnız bırakmayan Ertaş, “Futbolu bırakmış isimlerin bu tip turnuvalara katılarak bir araya gelmelerini çok olumlu buluyorum. Aslında futbolu bırakmış ama uzaklaşamamış insanların bir araya gelmesine vesilen olan turnuvaların sayısı artmalı, insanların bir şekilde sporun için olması gerektiğini düşünenlerdenim. Biz ASKF olarak yakın zamanda bir çalışma yapmayı düşünüyoruz. Tam olarak netleştiğinde kamuoyunu bilgilendireceğiz. Sonuç olarak spor bir insanın geleceğine, sağlığına yatırımdır, spor bir yaşam biçimidir. Umarım herkes fırsat buldukça spor yapar ve çocuklarını spor yapmaya teşvik eder” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA