İŞİTME ENGELLİ SPORCULAR MERSİN’DE BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İŞİTME ENGELLİ SPORCULAR MERSİN’DE BULUŞTU


 

Türkiye’de ilk kez düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonaları Mersin’de Servet Tazegül Spor Salonu’nda gerçekleştirilen açılış seremonisiyle başladı.

Haber Merkezi 

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu 2019 faaliyet programında yer alan ve 30 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında judo, tekvando, karate, badminton, güreş, tenis ve atletizm 7 farklı branşta düzenlenecek olan şampiyonalara 55 ilden 700 sporcu katılacak.
Şampiyonaların açılış seremonisine; Mersin Vali Yardımcısı Abdülhamit Arguvan, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Yakup Ümit Kihtir, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Vedat Akyar ve Osman Yıldızbakan'la işitme engelli sporcular katıldı.
Açılışta konuşan Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Yakup Ümit Kihtir; "7 farklı branşta Türkiye'de ilk defa düzenlenecek olan İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonaları'na ev sahipliği yapacak Mersin'de bulunmaktan son derece memnunuz. Katılımın geniş olması bizleri ayrıca mutlu etti. Bütün sporcularımızla da gurur duyuyoruz.  Bu organizasyona katkı ve destek sunan herkese de teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz da "30 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında Türkiye ilk defa 7 farklı branşta 55 ilden 700'e yakın sporcunun katılımıyla düzenlenen müsabakalara hoş geldiniz. 2013 Akdeniz Oyunları itibariyle ilimize kazandırılan bu muhteşem tesislerle birlikte bir spor şehri olan Mersin'de böyle bir organizasyonun yapılmasına vesile olan Mersin Valimiz Ali İhsan Su'ya, vali yardımcılarımıza, Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu başkanımıza ve temsilcilerine çok teşekkür ediyorum. 3 gün sürecek müsabakaların fair-play kapsamında herhangi bir aksaklık ve sakatlık olmadan devam etmesini dilerken, bütün sporculara da başarılar diliyorum" dedi.
Konuşmaların ardından Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Yakup Ümit Kihtir tarafından Vali Yardımcısı Abdülhamit Arguvan ve Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz'a teşekkür plaketi verildi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA