BOZDOĞAN: “HAKLARINIZI KİMSEYE YEDİRTMEM” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BOZDOĞAN: “HAKLARINIZI KİMSEYE YEDİRTMEM”


 

Tarsus Belediyesi tarafından yapımına başlanan 472 dairelik toplu konut projesinin hak sahipleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, konutların inşasının tamamlanacağını belirterek, “Yanınızda ben varım ve haklarınızı kimseye yedirtmem” dedi.

Tarsus Belediyesi tarafından Tozkoparan Zahit Mahallesi’nde geçen şubat ayında temeli atılarak hayata geçirilen 472 dairelik toplu konut projesinin inşası sürüyor. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, kura çekimi ile ev sahibi olmaya hak kazanan üyelerle bilgilendirme toplantısında bir araya geldi. Tarsus Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Bozdoğan, “Maliyet değerlerini hesapladığımız zaman bu çalışma zarar eden bir projedir. Toplu konut projesi daha ucuza yapılabilirdi. Ancak bu konuda en ufak bir rahatsızlığınız olmasın, bu konutların inşası tamamlanacak. Yanınızda ben varım ve haklarınızı kimseye yedirtmem” diye konuştu. 

İnşaatın gidişatı hakkında üyelere bilgi veren Bozdoğan, “Belediyenin inanılmaz bir borcu var. Bu proje daha ucuza yapılabilirdi. Proje için yüksek faizlerle bankadan kredi çekilmiş. Üyelerimiz tedirgin olmasınlar. Bu konuda en ufak bir rahatsızlığınız da olmasın bu konutların inşası tamamlanacak ve verilen sürede bu projeyi bitireceğiz. Şuan mühendis ve diğer çalışanlar projenin tamamlanması için ellerinde geleni yapıyorlar” ifadelerini kullandı. 
Belediyenin bir ticarethane olmadığını dile getiren Bozdoğan, belediyeciliğin bir vizyon işi olduğunun altını çizerek, şunları söyledi: “Verilmiş bir söz var. Bu konutlar tamamlanacak. Ancak İŞGEM yıkılıp yerine başka konutlar yapılmayacak. Orası bir üretim merkezidir. Bu kentte iyi işlerin olması gerekir. Sadece konutlarla değil, tarım, turizm ve diğer alanlarda da çalışmalar yapıp bu kenti gelir seviyesi düzeyinde iyi noktalara getirmememiz gerekir” şeklinde konuştu. 
hak sahiplerinin sorularını da yanıtlayan Başkan Bozdoğan, “Hiçbirinizi asla ve asla ekonomik olarak sıkıntıya sokmayacağız. Yanınızda ben varım ve haklarınız koruyacağım” dedi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA