ŞAMPİYONA SONA ERDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞAMPİYONA SONA ERDİ


 

Mersin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen "Okul Sporları Yıldızlar Bocce Türkiye Şampiyonası" sona erdi.

Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı 2019 faaliyet programında yer alan ve 25-26 Nisan tarihlerinde Türkiye geneli 34 İl'den 350 sporcunun katılımı ile Toroslar Bocce Tesisi'nde düzenlenen "Okul Sporları Yıldızlar Bocce Türkiye Şampiyonası" bugün yapılan birbirinden çekişmeli müsabakaların ardından sona erdi.

İki gün süren Okul Sporları Yıldızlar Bocce Türkiye Şampiyonası sonunda Yıldız kızlarda Denizli Tevfik Fikret Kaya Ortaokulu, Yıldız erkeklerde ise Mersin Candan Merzeci Ortaokulu Türkiye şampiyonu olma başarısı gösterdiler. Şampiyona sonunda dereceye giren okul takımlarına ödülleri Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu As Başkanı Faik Kapsız, Türkiye Okul Sporları Mersin İl Temsilcisi İrfan Çalışır, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Niyazi Kutlay, Toroslar Bocce Tesisi tesis amiri Özer Aytekin ve Okul İdarecileri tarafından verildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA