FİNALİSTLER BELLİ GİBİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FİNALİSTLER BELLİ GİBİ


 

Son haftaya girilen Süper Amatör Lig Play-Off grubunda İdman Yurdu 1925 ve Erdemli Belediyespor’dan biri Silifke Belediyespor ile baraj maçı oynayacak.

ALİ ŞANLI

Süper Amatör Play-Off maçlarında son haftaya girildi. Hafta içi mesaisinde oynanan 2 maçla 9’ncu hafta tamamlandı. Lider İdman Yurdu 1925, Tarsus Belediyespor’u 4-2’lik skorla geçerek 3 puanın sahibi oldu. Son haftaya 47 puana giren İdman Yurdu 1925 10’ncu hafta BAY geçeceği için 47 puanda kalacak. Erdemli Belediyespor sezonun son maçını kazanması durumunda her iki takımda 47 puana ulaşmış olacak.
İdman Yurdu 1925 ve Erdemli Belediyespor 47’şer puana sahip olduğu için tarafsız sahada tek maç üzerinde karşılaşacaklar. Galip gelen takım Bölgesel Amatör ligden gelen Silifke Belediyespor ile baraj maçı oynayacak. Bu maçı alan takım ise yoluna Bölgesel Amatör ligde devam edecek.

HAVLU ATTI
Normal sezonda ilk yarısında ligin tozunu attıran Toroslar Belediyespor bu başarıyı ilk olarak ligin ikinci yarısına yansıtamayınca şampiyonluğu kaçırmıştı. Play-Off maçlarına kalarak ikinci şansını kullanan Toroslar ekibi kötü performansı burada ad gösterince şampiyonluk başka bahara kaldı.Ligin 9’ncu haftasında sahasında Mersin İdman Yurdu ile karşılaşan Yeşil Beyazlı ekip 1-1 berabere kalarak lige havlu attı.
Bin bir zorluklarla boğuşan Mersin İdman Yurdu ise şampiyonluk umudu haftalar önce tükenmişti. Kırmızı Lacivertli takımın geleceği ise Yeni seçilen Başkanların alacağı kararlara bağlı. Mersin İdman Yurdu yönetimi Belediyelerin vereceği desteğe göre yeni sezonda ligde olup olmayacağı kararını verecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA