ÇOCUKLAR 650 FİDAN DİKTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇOCUKLAR 650 FİDAN DİKTİ


 

Mersin Aile, Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Hakları Çocuk Komitesi’ne bağlı çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Çocuk Hakları Hatıra Ormanına 650 fidan dikti.

Toroslar ilçesi Anıttepe mevkindeki Çocuk Hakları Hatıra Ormanına gerçekleştirilen etkinliğe 100 çocuğun katıldığını belirten Mersin İl Çocuk Hakları Koordinatörü Mustafa Sarı, 23 Nisan haftası etkinlikleri kapsamında Türkiye Çocuk Hakları Koordinatörlüğünce bugün bütün illerde eş zamanlı fidan dikildiğini bildirdi. Sarı, “Mersin’de de 100 çocuğumuzla birlikte Mersin Çocuk Hakları Ormanımıza 650 adet çeşitli türde fidan diktik. Türkiye’de İl Çocuk Hakları Hatıra Ormanı olan iliz. Diğer illerimiz de Mersin i örnek alarak hatıra ormanı fidanlıkları oluşturuyor. Amacımız, çevre, ağaç ve ülke sevgisini çocuklarımıza kazandırmak. Çocuk Hakları Hatıra ormanımızın, ileride çocuklar için ağaç ve fobi bahçesi olabilecek, aynı zamanda bir park ve oyun alanına dönüşmesini arzuluyoruz” dedi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA