YALNIZ KALDIK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YALNIZ KALDIK


 

Mersin Süper Amatör Lig’i bu sezon 1.sırada tamamlayarak şampiyonluğunu ilan ederek Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Meskispor’un borcu Mersin kulislerinde konuşulmaya başladı. Meskispor’un borcunun ‘2 milyon TL’ olduğu iddialarıyla ilgili buyukmersin.com’a açıklamalarda bulunan Meskispor 2.Başkanı Ak

DESTEK YOK

“Belediyeden 6 aydır destek alamadıklarını” söyleyerek sözlerine başlayan Akgün Lülü, “Meskispor, belediye destekli bir takım. Yönetim olarak 6 aydır tam anlamıyla belediyeden destek alamıyoruz. Çok cuzi miktarlar geliyor. Meskispor’un borcu var mı? Evet var. Ama abarttıkları kadar değil ve Meskispor’un borcu bu sezon oynayan futbolculara ve tesislere. Bu sezon oynayan futbolcularımıza 20 maç başı borcumuz var. Oyuncularımızın maç başlarını vereceğiz. Bu sezon oynayan futbolcularımıza yaklaşık 400 bin TL kadar borcumuz var. Belediyeden 6 aydır para gelmiyor. Belediyeden 500 bin TL gelecek. Bu gelecek parayla futbolcularımıza olan borcumuzu ödeyeceğiz. Geri kalan 600 bin TL civarındaki borç ise tesislere olan borcumuz. Tesislerde zaten belediyenin” dedi. Kulüp üzerinde nemalandıkları söyleyen insanlara sert bir dille yanıt veren Akgün Lülü, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Ben bu kulübe birçok destekte bulundum hala da vermeye devam ediyorum. Meskispor benim ailem gibidir. Nemalanmak gibi bir durum söz konusu değildir. Belediye başkanı değiştiği için yönetimimiz değişebilir. Ama biz futbolcularımıza olan borcumuzu ödememiz halinde bunu yapabiliriz. Futbolcularımıza olan borçların ödendiği takdirde yönetim olarak kongre kararı alırız."


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA