MOBİLYA FUARI KAPILARINI AÇTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MOBİLYA FUARI KAPILARINI AÇTI


 

Mersin’de kapılarını açan mobilya fuarında, modern, klasik, eskitme ve modüler mobilya, yatak ve yatak grupları, koltuklar, sandalyeler ve kanepeler, bebek ve genç odaları ile mobilya aksesuarları ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından organize edilen CNR İMOB Mersin Mobilya Fuarı, Türk mobilya sektörünü, Mersin Yenişehir Fuar Merkezi’nde bir araya getirdi. Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Mersin Perakendeci İş Adamları Derneği, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği, Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği ve KOSGEB destekleriyle düzenlenen fuar, 28 Nisan 2019 tarihine kadar açık kalacak. 

Fuarın açılışına, Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ilçe belediye başkanları, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Ayhan Kızıltan, CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erdem ve sektör temsilcileri katıldı. 
Vali Su, açılışta yaptığı konuşmada, fuarların kentler için çok önemli olduğunu ve insanların birebir iletişim kurduğu mekanlar olduğunu söyledi. Mobilya sektörüne değinen Su, “Mobilya sektörü, geldiğimiz noktada sadece temel ihtiyaç olarak değil, artık bir tüketim, konfor malzemesi. İş dünyası da bunun farkına varmış durumda. Çin, ABD, Almanya, İtalya ve İngiltere gibi çok önemli mobilya ihracatçıları içerisinde ülkemiz de var” dedi. 
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de fuar organizasyonlarının Mersin ekonomisi için oldukça önemli olduğunu ve Mersin’in de fuar konusunda duayen bir şehir olduğunu vurguladı. Konuşmaların ardından Vali Su, Başkan Seçer ve protokol üyeleri, kurdele keserek fuarın açılışını yaptı. Protokol üyeleri daha sonra fuarı gezerek, firma temsilcilerinden bilgiler aldı. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA