MAHKUMLARDAN ÇEVRE TEMİZLİĞİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MAHKUMLARDAN ÇEVRE TEMİZLİĞİ


 

Anamur T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndaki hükümlüler, Anamurium Antik Kenti ve Anamur sahil şeridinde çevre temizliği yaptı.

Haber Merkezi

Anamur T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu ile Anamur Belediye Başkanlığı arasında Anamur sahil şeridini  toplum yararına temizlenmesine dair imzalanan protokol gereği  bu gün pullu mevkiinde  Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Anamur Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Şükrü Ener ve cezaevi müdürü Eyyup Danış’ın  katılımıyla başladı. Protokol gereği 15 gün sürecek olan,  sahil şeridinin temizlenmesi, Açık Ceza İnfaz kurumunda barındırılmakta olan hükümlüleri eğitim, İyileştirme topluma kazandırılma amacı ile toplum yararına Anamur Belediye sınırları içerisinde bulunan sahil bandının temizlenmesi amaçlanmakta. Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç;  “İnsanlara çevre bilincini edindirmek ve toplum yararına hizmette bulunma alışkanlığını kazandırmak amacıyla bu temizlik çalışmasının yapıldığını söyledi. 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA