HANİNE&AHMET BARAN BÜYÜLEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HANİNE&AHMET BARAN BÜYÜLEDİ


 

Hanine Al Alam ve kanun virtüözü Ahmet Baran, muhteşem bir konser ile Lübnan ve Türk ezgilerini aynı sahnede buluşturdu.

Haber Merkezi

18. Mersin Uluslararası Müzik Festivali, Ortadoğu’nun eşsiz kemancısı Hanine Al Alam ile kanun virtüözü Ahmet Baran’ı Mersinli sanatseverler için aynı sahnede buluşturdu. Konser, Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yer aldı.
Kanun Namına Project kapsamında, Arabia, Tocota, Masum Aşk, Mayas, Arap Halk Şarkıları, Türk-Macar Dansları, Nostalgia, Arafha Beya, Enta Omri, Azize, Güneş Dansı, A Have Brake Down, Balasi, Hicazkar Çeşitleme-Oyun Havası, Hava Naguhila-Kasap Havası, eserlerini, Ahmet Baran ve Hanine el Alam ile birlikte Burak Çakır (Perküsyon), Murat Söğüt (Davul), Eray İnal (Klavye), Onur Tuyan (Tuba), Ziya Arman (Trombon), Ezgi Arman (Trompet), Serçin Yatkın (Viyolonsel), Müge Kıyıcı (Keman), Muzaffer Yoluk (Viyola), seslendirdi. Konsere 6 dansçı da eşlik ederek koreografileriyle izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. 
Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir, dinleyici olarak salonda yerini aldı. Sanatçılar, konser sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA