TÜRKİYE FERDİ BOKS ŞAMPİYONASI TAMAMLANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TÜRKİYE FERDİ BOKS ŞAMPİYONASI TAMAMLANDI


 

Mersin’in ev sahiplinde gerçekleştirilen “Genç Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası” sona erdi.

Haber Merkezi

Türkiye Boks Federasyonu tarafından 8-14 Nisan 2019 tarihleri arasında Edip Buran Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonaya 59 ilden 484 sporcu katıldı. Birbirinden zevkli ve çekişmeli geçen müsabakalar sonunda; 46-49 Kg Metehan Adıgüzel, 52 Kg Samet Gümüş, 56 Kg Mizan Aykol, 60 Kg Utku Kürşat Özhan, 64 Kg Mehmet Aydemir, 69 Kg Duhan Topal, 75 Kg Kaan Aykutsun, 81 Kg Samet Ersoy, 91 Kg Abuzer Topaloğlu ve +91 Kg Uğur Aydemir birinci oldu.

Bir Hafta süren Şampiyonada Mersinli Sporcular 56 Kg Mizan Aykol ve 91 Kg Abuzer Topaloğlu Altın Madalya, 52 Kg Muhammet Saçlı ise Gümüş Madalyanın sahibi olarak Şampiyonaya damga vurdu.

Dereceye giren sporculara ödülleri; Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Vedat Akyar, Yenişehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İrfan Akkar, Türkiye Boks Federasyonu Koordinatörü İsmail Nazlı, Türkiye Boks Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Filiz Oral ve Merkez Hakem Kurulu (MHK) üyeleri tarafından verildi.

                  

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA