KANLI KUTLAMA! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KANLI KUTLAMA!


 

Anamur Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanan MHP’li aday Hidayet Kılınç için yapılan ‘kurbanlı’ kutlama tepki çekti.

SONER AYDIN

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde yüzde 44,74 oy alarak belediye başkanı olan Cumhur İttifakı’nın desteklediği MHP’li MHP’li aday Hidayet Kılınç, mazbatasını alarak göreve başladı. Meclis üyeleri ile birlikte Anamur İlçe Seçim Kurulundan mazbata alan Kılınç için kutlama töreni düzenlendi. Ancak kutlama töreninde ortaya çıkan görüntüler büyük tepki aldı. Kutlamaya dair paylaşılan videoda, tören alanına gelen MHP ve AKP’lilerin önüne 3 koyun karga tulumba yatırılıyor. Yerde çırpınan koyunların boğazlanması sırasında etrafın kan gölüne döndüğü görülüyor. Belediye Başkanı Kılınç ve meclis üyeleri üzerlerine sıçrayan kandan kaçmaya çalışırken etraftakiler duruma gülerek alkışladı.

HAYVANSEVERLERDEN BÜYÜK TEPKİ

Anamur Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Hidayet Kılınç ve meclis üyeleri için gerçekleştirilen törene hayvanseverlerden büyük tepki geldi. Koyunların acı çektirilerek kesilmesine tepki gösteren hayvanseverler, hayvanların kutlama törenlerine kurban edilmemesini istedi.

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA