MEDYAD’DAN SEÇER VE BOZDOĞAN’A ZİYARET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEDYAD’DAN SEÇER VE BOZDOĞAN’A ZİYARET


 

31 Mart seçimlerinin ardından koltuğa oturan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Haluk Bozdoğan, MEDYAD üyelerini kabul etti.

GİZEM EKİCİ

Tarsus Medya Mensupları Derneği (MEDYAD) yönetim kurulu üyeleri Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Mersin Büyükşehir Belediye başkanı Vahap Seçer tarafından karşılanan MEDYAD yöneticileri yaklaşık 30 dakika boyunca sohbette bulundular.
Başkan Seçer, “Mersin’e verdiğimiz sözlerin hepsini gerçekleştireceğiz, tüm Mersinin beklentileri olduğu gibi Tarsus’unda beklentileri var. Adil ve eşit hizmetleri Mersinde yaşayan herkes hissedecek dedi.
MEDYAD başkanı Okan Çalışkan ise, “Sayın Vahap Seçer’e gelmiş olduğu görevde başarılar dilerim. Kendisine Tarsus ile ilgili bir şey anlatmamıza gerek yok, Tarsus’u en iyi tanıyan kişilerden biridir. Bize göstermiş olduğu yakın ilgi ve samimi ve dostane güzel sohbetleri için teşekkür ederim. Sayın Başkanın çalışma döneminde Tarsus’un ve Mersin’in menfaatleri doğrultusunda yapacağı her işin arkasında sonuna kadar olacağız dedi.
Medyad yöneticileri daha sonra Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e hediyeler verdi.

BAŞKAN BOZDOĞAN İLE SAMİMİ BULUŞMA
MEDYAD Yönetim Kurulu Üyeleri Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ı makamında ziyaret etti.
Başkan Bozdoğan tarafından samimi bir şekilde karşılanan gazeteciler ile Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın buluşması renkli görüntülere neden oldu.
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, MEDYAD Başkanı Okan Çalışkan’ı görür görmez, “Okan başkanım kesin zeytin getirmiştir diyerek buluşmanın ilk esprisini patlattı.
Olağanüstü samimi havada geçen görüşmede Bozdoğan, “Tarsus için canını dişine takan, kıt imkanlarla Tarsus’u her yere taşıyan kıymetli basın mensuplarımız var. Herkesle Tarsus için bir araya gelip bu kentin kaybettiği zamanı geri kazandıracağız. Bu noktada çok önemsediğim değerli basın mensupları ile sık sık bir araya geleceğiz ve konuşacağız dedi.
Tarsus’un bekleyen çok önemli konuları olduğunu belirten MEDYAD Başkanı Okan Çalışkan, “Tarsus sevdasını bildiğimiz sayın Başkana çalışmalarında başarılar dileriz, bizlerde basın mensupları olarak Tarsus adına yapacağı her çalışmada yanında olacağız dedi.
Başkan Okan Çalışkan yöneticileri ile birlikte Başkan Bozdoğan’a Çam Fidesi hediye etti.
Başkan Okan Çalışkan, her iki ziyarete bulunan MEDYAD yönetim Kurulu Üyeleri Tolunay Duman’a, Mustafa Güçyetmez’e, Ayşe Şahin Doğan’a ,Ferhat Günaştı’ya Özcan Aslan’a, Ersoy Yalçın ile birlikte cemiyetimizin diğer resmi işlerini takip etmekten dolayı gelemeyen Yakup Boncuk ile Ahmet Yalçın’a teşekkür ederim dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA