BAHAR TURNUVASI BAŞLIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAHAR TURNUVASI BAŞLIYOR


 

Mersin Karacailyas Veteranlar geleneği bozmadı. Bu yıl da Bahar Turnuvası’na katılan Karacailyas da hedef şampiyonluk.

ALİ ŞANLI

Niğde Veteranlar Spor Kulübü’nün her yıl geleneksel olarak Antalya’da hayata geçirdiği Atatürk Bahar Turnuvası başlıyor. 
Her yıl bir efsane ismin anasına düzenlenerek, duayenlerin isimlerinin unutulmamasını sağlayan bu yıl ki 9’uncu turnuva 16-21 Nisan tarihleri arasında Kadir Özcan anısına yapılacak.
50 yakın takımın katılacağı turnuva bu yıl uluslar arası olma özelliği de taşıyor. Turnuvaya Rusya’dan 4, Kazakistan’dan 1, Kosova’dan 1 ve Almanya’dan 2 takımın katılması bekleniyor.
Her sezon Bahar turnuvasına katılan Mersin Karacailyas Veteranlar ise geleneği bozmayarak bu yılda katılma kararı verdi. Sosyal aktivite gözü ile bakılan Atatürk Bahar Futbol Turnuvası’nın bu yılda büyük ilgi görmesi bekleniyor. Teknik sorumluluğunu Cengiz Şenay’ın yaptığı turnuvayı Yavuz Durumel organize ediyor. Bu yıl 2 kategoride düzenlenecek olan turnuva 50 yaş üstü ve 40 yaş üstü olarak belirlendi.

“ULUSLAR ARASI OLACAK”
Teknik ekibin başında olan Cengiz Şenay turnuva ile ilgi verdiği kısa bilgide şunları söyledi, “Her yıl düzenlediğimiz Atatürk Bahar Futbol Turnuvası’na ilgi her geçen yıl ilgi artarak büyüyor. Turunuva bu yıl yabancı takımların katılımıyla uluslar arası olma özelliği de taşıyacak. Bu turnuvanın amacı ailelerimiz başta olmak üzere birlik, beraberlik içinde sosyal bir aktivite gerçekleştirmek. Futbolun yanı sıra sezon boyunca ihmal ettiğimiz ailelerimiz ile birlikte zaman geçirmek, futbolu bırakan arkadaşlarımızla tekrar bir araya gelmek. Bu yıl yabancı takımlarında katılımı ile bir üst seviyeye taşıdığımız turnuva beklentilerimizin çok üstünde olması bizi mutlu ediyor. Umarım katılım gösteren her aile,her takım turnuva sonunda buradan mutlu ayrılır” 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA