GÜLTAK MAZBATASINI ALDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÜLTAK MAZBATASINI ALDI


 

Yerel seçimlerde Akdeniz Belediye Başkanı olarak seçilen Mustafa Gültak, mazbatasını alarak göreve başladı.

GİZEM EKİCİ

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Akdeniz Belediye Başkanlığına seçilen Cumhur İttifakının desteklediği AKP’li M. Mustafa Gültak, mazbatasını alarak göreve başladı. Gültak’la beraber Akdeniz Belediye Meclis Üyeleri ilçe Seçim Kurulu'ndan mazbatalarını aldı. Akdeniz İlçe Seçim Kurulu’nda gerçekleştirilen mazbata alım törenine AKP Mersin Milletvekilleri Ali Cumhur Taşkın, Hacı Özkan ile AKP İl Başkanı Cesim Ercik, il ve ilçe yöneticileri katıldı.

“AKDENİZ’E HİZMETKAR OLMAYA GELDİM”

Mazbata töreninin ardından Akdeniz Belediyesi önünde partililere seslenen Başkan Gültak, “Hep beraber tatlı bir telaş yaşadık. Kalp kırmadan bir yürüyüş sergiledik hep beraber. Ben Akdeniz’e belediye başkanı olmaya gelmedim. Ben sizlere, Akdeniz’e hizmetkar olmaya geldim. Bizim felsefemizde efendilik yok. Akdeniz’e bir söz verdim. Ayrımcılık olmayacak. Herkesi kucaklamaya, herkese hizmetkar olmaya geldim. Buradan CHP’ye, HDP’ye, İYİ Parti’ye ve diğer partilere oy vermiş vatandaşlarıma sesleniyorum, ben onların da hizmetkarı olacağım. Gönlümde bir Dünya lideri var ama belediyeye girince herkesin hizmetkarı olacağım. Akdeniz Mersin’in kalbi. Bundan önce gelmiş, Akdeniz’e hizmet etmiş tüm belediye başkanlarına teşekkür ediyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA