BAŞKAN TARHAN MUHTARLA BİR ARAYA GELDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN TARHAN MUHTARLA BİR ARAYA GELDİ


 

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli’de bulunan 40 mahalle muhtarı ile toplantı yaparak, önümüzdeki dönem yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Haber Merkezi

Önceki gün yaşanan dolu felaketinin de görüşüldüğü toplantıya davet edilen uzman, dolu zararının önlenmesi için yapılması gereken acil eylem planı hakkında bilgi verdi. CHP önceki dönem Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak, CHP Mezitli İlçe Başkanı Bayram Yıldırım ve belediye birim müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda muhtarlar ile düzenli olarak bir araya gelinmesi konusunda ortak görüşe varıldı.
Mezitli Belediye Meclisi Salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Tarhan, Mezitli muhtarlarının birlikte hareket etmesinin örnek oluşturduğunu söyledi. Geride kalan 5 yılda tüm muhtarlarla uyum içerisinde bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Başkan Tarhan, “Aldığımız kararlarda muhtarlarla fikir birliği içerisinde olduk. Nereye ne kadar asfalt ayrılacağını muhtarlarımızla mutabık kalarak kararlaştırdık. Böyle olunca hiç kimse az verildi çok verildi tartışmasına girmedi” dedi.
Önümüzde ki dönem için belirli aralıklarla muhtarlarla toplantı yapılacağı bilgisini veren Başkan Tarhan, “Adeta ikinci bir belediye meclisi gibi muhtarlarımızla bir araya gelerek, gündeme yönelik toplantılar yapacağız. İlk toplantımızın konusu önceki gün yaşadığımız dolu felaketi sonrasında yapılması gereken acil eylem planını belirlenmesi oldu. Gerek Tarım İlçe Müdürlüğünden gelen veriler gerekse toplantımıza katılan uzmanımızın verdiği bilgiler hakkında fikir alışverişi yaptık. Ayrıca, muhtarların belediyemizle uyum içerisinde görevlerini daha iyi yapabilmesi için yapılması gerekenleri konuştuk” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA