MAYIS SICAK GEÇECEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MAYIS SICAK GEÇECEK


 

Mersin sporunun geleceği Mayıs ayında belli olacak. Basketbol ve futbolda ki temsilcilerimiz nefes kesen mücadeleler ile yeni başarılar elde etmek için ter dökecek.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde normal sezon hafta sonu bitiyor. Sezon başından beri ligde liderliği bırakmayan Çukurova Basketbol ve Mersin Büyükşehir Belediyespor ilk 8’e kalarak Play-Off oynamaya hak kazandı. Mayıs ayı boyunca sürecek olan maçlar sonunda Mersin ekipleri Türkiye şampiyonluğuna ulaşmak için mücadele edecek. Mayıs ayı her iki takımımız içinde sıcak geçecek gibi görünüyor.

Benzeri durum Bölgesel Amatör Ligi’nde oynayan Mersin ekipleri içinde geçerli. Ligde lider konumda olan Silifke Belediyespor 56 puan ile ilk sırada yer alırken, hemen ensesinde ise 3 puan gerisinde olan Aksaray Belediyespor ve İçelspor yer alıyor. Mersin ekipleri kendi ayaklarına sıkmazlarsa Silifke Belediyespor veya İçelspor’un normal sezonu 1’nci olarak bitirme olasılığı çok yüksek.
Mayıs ayı içinde oynanacak baraj maçları ile 3’ncü lige kimin çıkacağı belli olacak. Kısaca Mayıs ayı Mersin temsilcileri açısından çok önemli bir ay olacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA