MOHİKANLAR 3 ALTINLA DÖNDÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MOHİKANLAR 3 ALTINLA DÖNDÜ


 

Mohikan Spor Kulübü sporcuları Savaş Yüksel, Batuhan Bayram Demir ve Ali Ataberk Gürbüzcan kilolarında elde ettikleri birincilikle kente altın madalya ve kupa ile döndüler.

Antalya’da 5-7 Nisan tarihleri arasında yapılan ve 70 ülkeden 3.500 sporcunun katılım gösterdiği 4. Uluslar arası Açık Kick Boks Avrupa Şampiyonasında Mersin’i temsil eden Mohikan Spor Kulübü sporcuları Savaş Yüksel, Batuhan Bayram Demir ve Ali Ataberk Gürbüzcan  kilolarında elde ettikleri birincilikle kente altın madalya ve kupa ile döndüler.

Mersin Mohikan Spor Kulübü’nün milli antrenörleri Salih Erden ve Kahraman Vangölü gözetiminde şampiyonaya özenle hazırlanan Savaş Yüksel, Batuhan Bayram Demir ve Ali Ataberk Gürbüzcan; Antalya Kervansaray Otel’de 5-7 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuvada altın madalyaya ulaşan isim oldular.
Milli Antrenör Salih Erden ve Kahraman Vangölü, yaptıkları açıklamada Antalya’da 5-7 Nisan tarihleri arasında 70 ülkeden 3 bin beşyüz sporcunun katılımıyla gerçekleşen 4. Uluslar arası Açık Kick Boks şampiyonasına kulüp adına beş sporcuyla katıldıklarını; bunlardan üçünün elde ettiği birincilikle kentimize altın madalya ile döndüğünü, iki sporcunun ise bronz madalya aldığını ifade ettiler. 
Mohikan Spor Klübü adına katıldıkları şampiyonada Savaş Yüksel 60 kiloda; Ali Ataberk Gündüzcan 54 kiloda ; Batuhan Bayram Demir ise 81 kiloda birincilik elde ederek Mersin’e altın madalya ile döndüler. Sporcular ilk kez katıldıkları bir şampiyonada kentimizin sporda tanıtımı adına büyük bir başarıya imza atmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade ederek, kendilerini bu turnuvaya hazırlayan antrenörlerine teşekkür ettiler.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA