BÜYÜKŞEHİR MÜFETTİŞ TALEP EDECEK Mİ? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BÜYÜKŞEHİR MÜFETTİŞ TALEP EDECEK Mİ?


 

Devir-teslim töreninde Burhanettin Kocamaz ile ağabey-kardeş görüntüsü veren CHP’li Vahap Seçer, müfettiş talep edip etmeyeceklerine yönelik konunun önümüzdeki günlerde netlik kazanacağını açıkladı!

HEDİYE EROĞLU

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından göreve gelen başkanlar mazbatalarını almaya devam ederken, bazılarının belediyelerdeki usulsüzlüklerin tespiti ile ilgili müfettiş talebi ülke gündemine oturdu.
Vahap Seçer, mazbatayı almasının ardından devir-teslim töreninde mührü selefi Burhanetin Kocamaz’ın elinden alırken, karşılıklı takdir ve tebriklerle birbirlerine başarılar dileyen ikilinin samimi diyalogu dikkat çekti. 
Ancak müfettiş talebi ile ilgili sessizliğini koruyan ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, gazetemize yaptığı açıklamada müfettiş talep edip etmeyecekleri ile ilgili önemli bilgiler verdi. 

“BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEĞİM”
Ancak özellikle CHP’li belediyelerde öne çıkan müfettiş taleplerinin kamuoyunda çokça gündeme gelmesi üzerine sessizliğini gazetemize bozan ve önümüzdeki günlerde netleşecek konuyla ilgili sıcak bilgiler veren Seçer, “Şuanda henüz belediye ile ilgili çalışmalarımızı yeni başlattık. Önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı ile değerlendirmeler yapacağım. O toplantıda da böyle bin düşüncem var ise kamuoyu ile paylaşacağım. Müfettiş talebi ile ilgili konuya önümüzdeki günlerde bakacağız” dedi. 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA