KOCAMAZ’A SALDIRI YOK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KOCAMAZ’A SALDIRI YOK!


 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in devir teslim töreninde Burhanettin Kocamaz’a saldırı olduğuna yönelik iddialara yanıt geldi.

Sosyal medyadan konuyla ilgili bir paylaşım yapan Başkan Kocamaz, “Bu tür devirler esnasında ister istemez izdihamlar olabiliyor. Bunlar gayet normaldir. Dünkü devir-teslim esnasında oluşan izdihamda da partili taraftarlar arasında itişmeler, kakışmalar, karşılıklı bağrışmalar doğal olarak oldu. Ancak bunu Burhanettin Kocamaz’a saldırıda bulunuldu gibi vatandaşa yanlış aksettirerek algı oluşturmaya çalışmak doğru değildir. Kimseye de bir şey kazandırmaz. Burhanettin Kocamaz’a herhangi bir saldırı olmamıştır. Olması da mümkün değildir. Burhanettin Kocamaz oraya tamamen iyi niyetli, medeni ölçüler içerisinde devlet umuru görmüş bir idareci ve 25 yıl Belediye Başkanlığı yapmış bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak sadece devir-teslim maksatlı gitmiş ve orada bulunan herkes tarafından da gayet nezaketle karşılanmış ve takdir görmüştür. Bizim bu nezaketli ve olması gereken davranışımızı toplumda takdir edenler, anlayanlar olduğu kadar, maalesef anlayamayıp, hoş karşılamayanlar da olmuştur! Ancak biz ortamı yumuşatma ve Mersin’in geleceği ve demokratik bir kültür ve bir teamül oluşması adına doğru tavır sergilediğimizi ve bize yakışanı yaptığımızı biliyoruz.

Mersin gibi demografik yapısı karmaşık bir kentte olayları çarpıtarak şahsıma karşı bir saldırı olmuş gibi insanları germeye yönelik provakatif girişimler, Mersin’de hep birlikte oluşturduğunuz barış, huzur ve kardeşlik ortamına zarar verir ki buna da hiç kimsenin hakkı yoktur. Bizler de sağduyu sahibi insanlar olarak buna izin veremeyiz. Mersin hepimizin ortak paydasıdır. Bu kentin sinir uçlarıyla oynamak, hassasiyetlerini düşünmeden sırf siyaset adına sorumsuzca davranmak bu kente yapılacak en büyük ihanettir!” dedi. 

“SUÇU KENDİNİZDE ARAYIN”
Sosyal medya üzerinden seçime girmelerine dair yapılan yorumlara da tepki gösteren Kocamaz, “Birileri bize sosyal medya üzerinden bize saldırıyor. ‘Siz bize seçim kaybettirdiniz’ diyorlar. Biz 2014’te ittifaksız göreve geldik. Dolayısıyla suçluyu bulmak isteyenler aynaya baksın. Suçu kendinizde arayacaksınız” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA