KROMSAN’DAN ZEHİRLENME AÇIKLAMASI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KROMSAN’DAN ZEHİRLENME AÇIKLAMASI


 

Mersin’de bir fabrikada 36 işçinin zehirlendiği olayın, gaz yıkama kolonunda oluşan teknik bir arıza nedeniyle anlık bir gaz sızıntısından kaynaklandığı bildirildi.

Konuyla ilgili Mersin Kromsan Fabrikasından yapılan yazılı açıklamada, 7 Nisan tarihinde fabrikada yan ürün üretiminin gerçekleştirildiği ünitede bulunan gaz yıkama kolonunda oluşan teknik bir arıza nedeniyle anlık bir gaz sızıntısı meydana geldiği belirtildi. 
Oluşan teknik arızanın ardından güvenlik sistemlerinin devreye girerek ilgili ünitedeki üretimin durdurulduğu ifade edilen açıklamada, "Olay anında bölgede bulunan ve sızıntıdan etkilenen toplam 36 çalışanımıza ilk müdahaleleri sağlık birimimiz tarafından hemen yapılmıştır. Çalışanlarımız bu ilk müdahaleden sonra bölgemizdeki sağlık kuruluşlarında müşahede altına alınmış ve tedavi süreçleri tamamlandıktan sonra taburcu edilmişlerdir. Benzer bir teknik arızanın tekrarlanmaması için gerekli tüm önlemlerin alındığını ve çalışanlarımızın sağlık durumunun iyi olduğunu kamuoyunun bilgilerine sunarız" denildi. (iha)

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA