Atsız Afşin mazbatasını aldı: “Buruk bir sevinç yaşıyoruz” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Atsız Afşin mazbatasını aldı: “Buruk bir sevinç yaşıyoruz”


 

Mahalli İdareler Seçimlerinde Toroslar Belediye Başkanlığına seçilen Cumhur İttifakının desteklediği MHP’li Atsız Afşın Yılmaz, mazbatasını alarak göreve başladı.

Haber Merkezi

Beraberinde eşi Meltem Yılmaz ile birlikte Mersin Adliyesi'ndeki ilçe seçim kuruluna giden Atsız Afşın Yılmaz, AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik ile MHP ve AK Parti ilçe başkanları ve meclis üyelerinin de katıldığı törenle, mazbatasını Toroslar İlçe Seçim Kurulu Başkanı Nuh Güler'den aldı. 

“BURUK BİR SEVİNÇ YAŞIYORUZ”
Mazbatasını aldıktan sonra kısa bir açıklama yapan Yılmaz buruk bir sevinç yaşadıklarını belirterek, “Mazbatamızı aldık. Bu mazbata Toroslar halkı tarafından Belediye Başkanı görevlendirildiğimizin resmidir. Biz de bu görevi aldık kabul ettik. İnşallah bu dönemde başarılı çalışmalar yapacağız. Her kesimden herkesin belediye başkanı olacağız. O sorumluluğu duyuyoruz. Görevimizi layıkıyla yerine getireceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu bir başlangıçtır. Güzel işler yapacağız. Buruk bir sevinç yaşıyoruz. Hamit Başkanımız ile birlikte mazbata almak isterdik” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA