HEDEFSİZ TAKIM YOK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HEDEFSİZ TAKIM YOK


 

Bölgesel Amatör Ligde son 3 maç kaldı. Mersin temsilcilerin ligde iddialı konumda olması futbol severlerin ligi takip etmesine neden oluyor.

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5’nci gurupta mücadele eden Mersin ekipleri Silifke Belediyespor, İçelspor ve Mut İdman Yurdu’nun hedefleri olması ligde nefesleri kesiyor. Lig lideri olan Silifke Belediyespor son 3 haftaya en yakın takipçileri Aksaray Belediyespor ve İçelspor’un 3 puan önünde girmesi Silifke’yi avantajlı konuma getiriyor.
Ligde ikincilik koltuğunu aynı puana sahip olduğu Aksaray Belediyespor ile oturan İçelspor geriye kalan 3 haftada galip ayrılır Silifke’nin puan kaybı yaşaması durumunda ligi şampiyon bitirme şansı var. İçelspor’un şampiyonluk şansı kadar lige veda etme durumu da söz konusu. Bölgesel Amatör ligde statü gereği aynı Kentten bir den fazla takım varsa son sırayı alanın küme düştüğü,diğer takımın ise baraj maçı  oynaması gerekiyor.
İlginç bir konumda olan Siyah Beyazlı ekip kendi kaderini kendi belirleyecek gibi duruyor. Ligde ki son Mersin temsilcisi olan Mut İdman Yurdu’nun bu iki takıma göre işi daha zor gözüküyor. Lider Silifke’nin 8 puan, İçelspor’un 5 puan gerisinde bulunan Mut İdman Yurdu’na ise kazanmak yetmiyor. Rakipleri son 3 hafta da puan kaybı yaşamaz ise lige veda etmesi söz konusu olacak.
Ancak Silifke Belediyespor’un ve ya İçelspor’un şampiyon olup 3’ncü lige çıkması durumunda Mut İdman Yurdu’na gün doğacak. Mut ekibi Süper Amatör Play-Off liginden gelen takımla baraj maçı oynayacak. Tek maç üzerinden oynanacak olan maçı kazan ekip yoluna Bölgesel Amatör Lig’de yoluna devam edecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA