ANAMUR’DA BALIK ÇİFTLİĞİNE GEÇİT YOK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ANAMUR’DA BALIK ÇİFTLİĞİNE GEÇİT YOK!


 

Anamur Çamlıpınar Köyü sahilinde yapılması planlanan balık çiftlikleri için düzenlenmek istenen ÇED Toplantısı, halkın yoğun tepkisiyle karşılaşınca yapılamadı.

Haber Merkezi

 Mersin’in korkulu rüyası haline gelen balık çiftlileri Silifke sahillerinin ardından Anamur sahillerinde yoğunlaşmaya başladı. Anamur sahilinde 6 balık çiftliği projesi Bur-ay Restorasyon İnş. Oto. San. Ve Tic. Ltd. Şti., 7. balık çiftliği için Halkı Bilgilendirme Toplantısı yapmak istedi. İlçedeki bir düğün salonuna gelen görevliler burada toplanan Anamur halkının tepkisi ile karşılaştı. Yoğun güvenlik önleminin alındığı toplantıda tepkilerini dile getiren Anamur halkı, sahillerinde balık çiftliği istemediklerini söyledi. “Denizlerimizi kirletmenize izin vermeyeceğiz”, “Balık çiftliği istemiyoruz” “Çocuklarımızın geleceğini karartmayın” yazılı pankart ve dövizler açan çevreciler, herkesi duyarlı olmaya davet etti. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği toplantı, tutanak tutularak iptal edildi. 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA