MERSİN BAROSU ÇOK SESLİ KOROSU SAHNE ALDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN BAROSU ÇOK SESLİ KOROSU SAHNE ALDI


 

Mersin Barosu avukatları, 5 Nisan Avukatlar Haftası etkinlikleri kapsamında konser verdi.

Haber Merkezi

 Türkiye’deki barolar arasında tek olma özelliği olan, Mersin Barosu avukatlarından oluşan 17 kişilik ‘Çok Sesli Korosu’ nun seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar yoğun ilgi gördü.
Mersin Kültür Merkezi’nde sahne alan avukatlar, Koro Şefi Mehmet Erkoç ve Piyanist Özlem Nemli Erden öncülüğünde; ‘Bülbülüm Altın Kafeste’, ‘Aynanın İrisine’, ‘Hail Holy Queen (Yırtık Rahibe Filminden)’, ‘Bir Dalda İki Elma’, ‘Oueen Tribute’ şarkılarını seslendirdi. Yoğun katılımın olduğu konserde üstün performans gösteren avukatlar büyük alkış aldı.

“AVUKATLAR HER YERDE”
Konseri avukatlarla ve aileleriyle birlikte izleyen Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz yaptığı konuşmasında, “Yaklaşık 6 aydır itinayla ve özveriyle bu konserin hazırlığını yapan meslektaşlarımız, profesyonelce bir performans gösterdi. Heyecan verici bir sahne şovuydu. Meslektaşlarımı ve emek veren diğer arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Ellerine, yüreklerine, dillerine sağlık. Meslektaşlarımız bize bu projeyi getirdiklerinde acaba yapılabilir mi? diye düşündük. Koro Şefi Mehmet Hocamızın gayreti ve öncülüğünde çok güzel bir ekip oluşturuldu. 
Meslektaşlarımız bu proje ile şunu göstermiş oldu. Avukatlar her yerde. Biz mahkeme salonlarında, adliye koridorlarında, cezaevi görüşme odalarında, mesleğimizi ifa ettiğimiz her yerde sürekli stres altındayız, sürekli koşuşturma ve mücadele halindeyiz. Ama aynı zamanda biz avukatlar sanatta da, sporda da, kültürel etkinliklerde de öncü olmak zorundayız. Bunu da her yerde göstermeye çalışıyoruz. Bizi sanatla, kültürle, sporla uğraşıyoruz diye eleştirebilirler, eleştirsinler. Avukatlar her yede olmak zorunda. Avukatlar entelektüel çevrenin en önemli unsurlarından bir tanesidir. Avukatlar sadece mesleğiyle uğraşmaz, sosyal hayatın içerisinde de vardır. Bunlardan bir tanesinin en güzel örneğini şu an yaşıyoruz. Meslektaşlarımla gurur duyuyorum. Bu projeye emek veren tüm meslektaşlarımıza ve Mersin Devlet Opera ve Balesi sanatçılarımıza, ayrıca katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
Konser sonunda Baro Başkanı Yeşilboğaz, Başkan Yardımcısı Fatma Demircioğlu, Genel Sekreter Adnan Günbay, Sayman Kazım Yüksel, yönetim kurulu üyeleri Ece Kovan Demirtaş, Bilgehan Yaşa ve Burak Can Erden, koroda yer alan avukatlara, Mersin Devlet ve Opera Sanatçılarına, Koro Şefi Mehmet Erkoç ve Piyanist Özlem Nemli Erden’e plaket takdim etti. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA