MİY BİLDİĞİNİZ GİBİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY BİLDİĞİNİZ GİBİ


 

Hafta içi oynanan Mersin Süper Amatör Lig Play-Off maçında Mersin İdman Yurdu evinde 2-2 berabere kaldı.

ALİ ŞANLI
 Hafta sonu oynanan maçta sahadan çekilen MİY, bir bakıma Play-Off’lara erken havlu atmış oldu. Dün oynanan maçta Toroslar Belediyespor ile 2-2 berabere kalan Kırmızı Lacivertliler az olan şansını da yitirdi. 
Maça hızlı ve istekli başlayan Mersin İdman Yurdu maçın 15’nci dakikasında bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Konuk takım Toroslar Belediyespor golün şokunu atlattıktan sonra Kırmızı Lacivertlilerin üzerine yüklenmeye başladı. Olmak yada olmamak maçına çıkan Yeşil beyazlı ekip ilk yarının sonlarına doğru golü bularak maça eşitliği getirdi 1-1. İlk yarı başka gol olmayınca soyunma odasına eşitlikle gidildi. İkinci yarı her iki ekipte önde oynamayı tercih etti. İki takımında net pozisyonlar bulduğu maçta ikinci gol ev sahibi Mersin İdman Yurdu’nda geldi 2-1. Öne geçen Kırmızı Lacivertli takım skoru korumak için geriye yaslandı. Bunu fırsat bilen konuk ekip rakibine yüklenmeye başladı. Maçın son dakikalarında yakaladığı pozisyonu gole çeviren Toroslar Belediyespor eşitliği yakaladı 2-2. Karşılaşma son dakikada atılan bu golle 2-2 berabere bitti. Toroslar Belediyespor 34 olan puanını 35 yaparken Mersin İdman Yurdu 24’e yükseldi. Mersin İdman Yurdu almış olduğu bu beraberlikle şampiyonluk yarışından uzaklaşmış oldu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA