TARSUS’UN YENİ BAŞKANI BOZDOĞAN, BİNLERLE YÜRÜDÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’UN YENİ BAŞKANI BOZDOĞAN, BİNLERLE YÜRÜDÜ


 

Resmi olmayan sonuçlara göre Tarsus Belediye Başkanı seçilen Dr. Haluk Bozdoğan, binlerce vatandaşlar ile bir araya gelerek, Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.

Haber Merkezi

Resmi olamayan sonuçlara göre Tarsus'un yeni belediye başkanı seçilen Dr. Haluk Bozdoğan, CHP İlçe binası önünde toplanan binlerce vatandaş ile bir araya geldi. Halkın yoğun sevgisi ile karşılaşan Bozdoğan, burada toplanan binlerce kişi ile Cumhuriyet Meydanı'na yürüdü. Program, Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başlarken, etkinliğe; CHP eski Milletvekili Ali Oksal, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve ilçe yönetimi katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, kalabalığa seslenen Bozdoğan, “Geride bıraktığımız yerel seçim ikliminde öncelik verdiğimiz ve Tarsus’un birleştirici gücünün anahtarı olduğuna inandığımız ‘sevgi dili’ görev aldığımız andan itibaren görev süremiz boyunca yeni nesil belediyeciliğimizin en önemli unsuru olacaktır. Belediyeciliğimizin temel ilkelerinin cumhuriyetimizin temel kazanımlarıyla anlam kazanacağını, ayrıştırmayan, bölmeyen, ötekileştirmeyen; kapsayan, kollayan ve birleştiren bir yapıda varlığını sonuna dek sürdüreceğini bilmenizi isterim”  diye konuştu.
Sorumluluklarının çok büyük olduğunu dile getiren Başkan Bozdoğan, Tarsus'un kendileri ve herkes için vazgeçilmesi ortak bir sevda olduğunu söyledi. Bozdoğan, “Görev süremiz boyunca icra edeceğimiz hizmet anlayışımızın ‘’herkese’’ ve ‘eşit’ koşullarda olmasını sağlamaya çalışmak, Tarsus’u Tarsus yapan değerlerimizin ortak çıkarlarını korumaya çalışmak, halkımızın ve misafirlerimizin güven ve huzur içinde yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak; ‘belediyecilik’ kavramına olan yaklaşımımızı en net şekilde ortaya koyacaktır” dedi.
Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus'u ortak akıl ve katılımcı birliktelikle yönetme sözünü bir kez daha verirken, “Tarsus Belediyesi Tarsusluların Belediyesidir. Din, dil, ırk, sosyal statü ve siyasi imtiyaz gösterilmeksizin herkese eşit uzaklıkta duracak, kişilerin değil; halkın ve şehrin talepleriyle alakadar olup, şehrimizin temel sorunlarına derman olacaktır.Tarsus halkının kıymetli iradesi bizlere büyük bir sorumluluk teslim ederek, görev bilincimizin günün 24 saat işler halde olmasını sağlamıştır. Bu sorumluluk, özel ve kutsal bir sorumluluktur. Bizlere inanarak tercih yapan, değişim arzusuyla sandıklara sarılan, kentimizin ve halkımızın haklarını yaşamının temeline koyan tüm hemşerilerimize teşekkürü büyük bir borç bilirim" şeklinde konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA