TARSUS’TA SEÇİM BİTMEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TA SEÇİM BİTMEDİ


 

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü yönetimi, belediyeyi CHP’nin kazanması ile kongreyle giderek yeni yönetim oluşturma kararı aldı.

ALİ ŞANLI

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Mersin’in tek profesyonel futbol takımı Tarsus İdman Yurdu’nda sular durulmuyor.
Sezonun ikinci yarısından itibaren kötü gidişatın sürdüğü Sarı Lacivertli ekipte şimdide kongre süreci gündeme geldi. Yıllardır Tarsus Belediye Başkanlığı’nın desteği ile yönetilen Tarsus İdman Yurdu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde belediyeyi CHP’li Dr. Haluk Bozdağan’ın kazanması ile yeni yönetimini seçmek için sandığa gidecek. 
Kulüpten yapılan açıklamaya göre, yeni seçilen belediye başkanının TİY yönetimini oluşturması için istifa kararı alındı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Takımımızın Çarşamba ve Pazar günü oynayacağı maçlar ligdeki durumumuzu belirlemesi açısından çok önemlidir. Oyuncularımızın bu maçlara motive olması açısından yeni belediye başkanımızın destekleri önem taşımaktadır. Çarşamba günü oynayacağımız Sivas Belediye Spor maçına tüm taraftarlarımız ve öğrenci kardeşlerimizi bekliyoruz”.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA