KRİTİK HAFTALAR BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KRİTİK HAFTALAR BAŞLADI


 

Bölgesel Amatör Ligde son 3 hafta nefesleri kesecek. Mersin ekipleri Silifke Belediyespor, İçelspor ve Mut İdman Yurdu son 3 haftada kritik maçlara çıkacak.

ALİ ŞANLI

Yerel seçimlerden dolayı lige verilen bir haftalık ara sona erdi. Boş geçen haftayı taktik ve kondisyon ağırlıklı çalışmalarla geçiren Mersin ekipleri hafta sonu oynayacakları maçları hazır bir şekilde bekliyorlar. Lider Silifke Belediyespor en yakın takipçisi Aksaray Belediyespor’un 3 puan önünde bulunuyor.Silifke ekibi hafta sonu evinde Kırıkhanspor’u ağırlayacak. 53 puanı bulunan Silifke temsilcisi zorlu virajı geçerek son haftaya puansız girmek istiyor. Silifke Belediyespor son hafta Aksaray Belediyespor ile karşılaşacak.

EN ZOR MAÇI
Bölgesel Amatör Ligde 50 puan ve averajla 3’ncü sırada bulunan İçelspor kaderini belirleyecek maç hafta sonu oynanacak.İlk yarı Mersin’de 1-0 mağlup olduğu ligin güçlü ekiplerinden Adana Kiremithanespor ile Adana’da karşılaşacak. İçelspor bu zorlu maçtan galibiyet ile çıkarsa şampiyonluk umutlarını sonraki haftaya taşıyacak. Olası puan kaybında ise küme düşmemeye oynayacak.
Adana Kiremithanespor maçına özel hazırlanan Siyah Beyazlı ekibin kaderini belirleyecek karşılaşma Pazar günü saat 15.00’da oynanacak.

GALİBİYET YETMİYOR
Silifke Belediyespor ve İçelspor zorlu haftaya girerken Mut İdman Yurdu’nun rakibinin sahadan çekilmesi,maça çıkmayacak olması oynamadan 3 puana sahip olmasını sağlayacak.Mut ekibi her ne kadar son haftalarda galibiyet serisi yakalasa da rakibi İçelspor’un da sürekli galip gelmesi moralleri bozuyor. Mut İdman Yurdu’nun en azından Süper Amatör Play-Off maçlarından gelen takımla baraj maçı oynaya bilmesi için ligi İçelspor’un üzerinde tamamlaması gerekiyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA