HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR


 

Süper Amatör Play-Off’ta hafta içi mesaisi bugün başlıyor başlıyor. 4’ncü hafta maçlarında Tarsus Belediyespor, İdman Yurdu 1925 takımını konuk edecek.

ALİ ŞANLI

 Hafta sonu oynanan maçta İdman Yurdu 1925 Mersin İdman Yurdu maçı yarım kalmıştı.Bu maçın sonucunu TFF hükmen İdman Yurdu 1925 ekibi lehine verirse Kırmızı Lacivertliler Tarsus’a lider olarak gidecek. 33 puanı bulunan İdman Yurdu 1925 ekibi 36 puana yükselecek.

Tarsus deplasmanından puanlar ile dönmesi durumunda ise liderlik koltuğunu sağlama almış olacak.Ev sahibi Tarsus  Belediyespor Play-Off’larda henüz galibiyet ile tanışamadı. 26 puanı bulunan Tarsus ekibinin şampiyon olma şansı yok denecek kadar az.

Günün diğer maçında hafta sonu sahadan çekilen Mersin İdman Yurdu ile Toroslar Belediyespor karşı karşıya gelecek. 26 puanlı Mersin İdman Yurdu prestij için sahaya çıkarken 34 puanlı Toroslar Belediyespor ise zirve yarışından kopmamak için mücadele edecek. Her iki karşılaşma da saat 15.00’da başlayacak. Mersin İdman Yurdu Toroslar Belediyespor maçı Mersin Stadında oynanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA