LİDER YENİDEN DEĞİŞTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LİDER YENİDEN DEĞİŞTİ


 

Süper Amatör Lig Play-Off karşılaşmalarına Mersin İdman Yurdu- İdman Yurdu 1925 maçı damga vururken Erdemli’nin Toroslar ile berabere kalması dengeleri değiştirdi!

ALİ ŞANLI

Play-Off’da 3 hafta ilginç maçlara sahne oldu. Lider Erdemli Belediyespor, Toroslar Belediyespor maçında 1-1 berabere kalarak liderlik koltuğundan oldu. Çekişmeli geçen karşılaşmada karşılıklı atılan gollerle puanlar paylaşıldı. Erdemli ekibi 33 olan puanını 34’e çıkartarak koltuğu devralan İdman Yurdu 1925 ekibinin 2 puan gerisinde yer aldı.

Play-Off’ların’3’ncü haftasında sadece 1 puan toplayabilen Toroslar Belediyespor da ise moraller iyice bozuldu. İlk hafta İdman Yurdu 1925 ekibine 1-0 kaybeden Toroslar, 2’nci haftayı ise BAY geçti. Son olarak Yeşil Beyazlı ekip bu hafta sahasında Erdemli Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak baraj maçı oynama şansını azalttı. Haftaya Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak olan Toroslar, son kozunu oynayacak.

YARIM KALDI

Paly-Off’da sonucu en çok merak edilen karşılaşma ise yarım kaldı. Mersin İdman Yurdu -İdman Yurdu 1925 maçından günler öncesinde Mersin İdman Yurdu’nda başkan ve teknik ekip ile yollar ayrılmış sezon başında İdman Yurdu 1925 takımının eski teknik ekibi Mersin İdman Yurdu’nun başına geçmişti. Yaşanan bu gelişme maçın önemini bir kat daha arttırmıştı.

Böyle bir havada sahaya çıkan iki ekip zaman zaman gerginlik olsa da maç dengeli geçti. Maçın orta hakeminin maçın kontrolünü elinden kaçırınca maç gergin geçmeye başladı. Karşılaşmada 2-0 öne geçen İdman Yurdu 1925, oyunun kontrolünü eline alsa da orta hakemin yanlış kararları Mersin İdman Yurdu’nu çileden çıkardı. Maçın 62’nci dakikasında Mersin İdman Yurdu yönetimi takımı sahadan çekerek hakeme tepki gösterdi. Karşılaşma maçın hakemi yaşanan bu gelişmenin ardından maçı iptal etti.

8 DİKİŞ ATILDI

Gergin geçmesi beklenen karşılaşmada korkulan oldu. Sık sık oyunun durması, orta hakemin yanlış kararları maçın önüne geçti. İlk yarının ortalarında Mersin İdman Yurdu forması giyen Koray Ünlü rakibinin tekmesi ile yerde kaldı. Apar topar saha dışına alınan genç oyuncu bir süre ambulansın gelmesini bekledi. Yaklaşık 35 dakika ambulans bekleyen oyuncu sağlık ekiplerinin müdahalesi ile ayağa kalktı. Ünlü’ye 8 dikiş atıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA