MERSİNLİLER SANDIK BAŞINA GİTTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİNLİLER SANDIK BAŞINA GİTTİ


 

Mersin’de bir milyon 281 bin 570 seçmen, 4 bin 146 sandıkta oy kullanırken, Vali Ali İhsan Su, vatandaşların sorunsuz oy kullandığını söyledi.

SONER AYDIN

Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi Mersin'de de vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren sandık başına akın etti. Vali Ali İhsan Su da eşi Zeliha Su ile, Akdeniz ilçesinde Kiremithane Mahallesi'ndeki Gazipaşa Ortaokulu'nda 1129 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Okul girişinde vatandaşlarla sohbet eden Vali Su, görevlilere başarı diledi.

Oy kullanma işleminin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Su, kent genelinde herhangi bir problemin olmadığını söyledi. Yüksek kesimlerdeki kar yağışıyla ilgili de bilgi veren Vali Su, vatandaşların oylarını kullanmaları için gerekli önlemlerin alındığını dile getirdi.

Oy verme işleminin kent genelinde sorunsuz bir şekilde seçimlerin sürdüğünü belirterek, "Tüm vatandaşlarımız demokrasi şenliği bilinci ile gelip oylarını kullanıyorlar. Biz de tüm güvenlik tedbirlerini aldık. Sonuçların, ülkemiz ve ilimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Şu ana kadar herhangi bir sorun yok" dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA