ÇUKUROVA BASKETBOL’DAN KÖTÜ KAPANIŞ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇUKUROVA BASKETBOL’DAN KÖTÜ KAPANIŞ


 

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde lider Çukurova Basketbol, normal sezonun son maçında deplasmanda Beşiktaş’a 92-88 kaybetti.

ALİ ŞANLI

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde normal sezon 24. haftada oynanan karşılaşmalarla sona erdi. Ligde fırtına gibi esen Çukurova Basketbol son hafta Beşiktaş’a konuk oldu. Ligdeki tek yenilgisini Mersin Büyükşehir Belediyespor’a karşı alan Çukurovalı periler, ikinci mağlubiyetini Beşiktaş önünde aldı. Karşılaşmaya süperstarı Alina Iagupova’dan yoksun çıkan turuncu-mavili ekip, ilk periyodu 28-15 geride kapattı. İkinci periyotta da tutuk bir oyun sergileyen Çukurovalı periler devreye 14 sayı farkla 50-36 geride girdi. Karşılaşmasının üçüncü periyodunda da istediği oyunu parkeye yansıtamayan Çukurova Basketbol, son çeyreğe 15 sayı farkla geride girdi. Son çeyrekte toparlanan Çukurovalı periler farkı 4 sayıya kadar indirmeyi başardı ancak galibiyeti elde edemedi. Çukurova Basketbol’da rakip potaya 22 sayı bırakan Chelsea Gray’in çabası galibiyet için yeterli olmadı. 

“ÇOK KÖTÜ SAVUNMA YAPTIK”
Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Başantrenör Ceyhun Yıldızoğlu, “Çok kötü savunma yaparak başladığımız bir ilk yarı oldu. İkinci yarı toparlanıp oyunu dengeledik ama maç sonu kritik hücumlardan skor bulamayarak maçı kaybettik” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA