“ÖZLÜK HAKLARIMIZDA DÜZENLEME İSTİYORUZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“ÖZLÜK HAKLARIMIZDA DÜZENLEME İSTİYORUZ”


 

Türk Büro-Sen Şube Başkanı Özbulut, özlük haklarında düzenleme istedi. Yetkili sendikaya da tepki gösteren Özbulut, “Memurun gündemi aidat değil, özlük hakları” dedi.

SONER AYDIN

Kamu-Sen’e bağlı Türk Büro-Sen üyesi memurlar özlük haklarında düzenlemeye gidilmesi için çağrıda bulundu. Kamu-Sen’e bağlı diğer sendika başkanlarının da destek verdiği açıklamayı gerçekleştiren Türk Büro-Sen Şube Başkanı Hamdullah Özbulut, memurların gündeminin dayanışma aidatı değil, mali ve özlük haklarında düzenleme olduğunu söyledi. 

YANDAŞ SENDİKAYA TEPKİ
Hükümete yakınlığı ile bilinen yetkili sendikaya da tepki gösteren Özbulut, “Ülkemiz yoğun bir gündem ile baş başa kalmışken, bütün kamu görevlilerinin gözü kulağı seçim öncesi gerçekleştirilmesi gereken Kamu Personeli Danışma Kurulu (KPDK) toplantısına çevrilmişken yetkili konfederasyon yine konuyu memurların sorunlarından uzaklaştırmaya ve kısır tartışmalarla gündem değiştirmeye çalışıyor. Memurun gündemi dayanışma aidatı değil, bir an önce mali ve özlük haklarında düzenlemeye gidilmesidir. Biz Türkiye Kamu-Sen olarak daima memur odaklı bir yaklaşım sergiledik. Bu yaklaşımımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Her platformda bütün sözleşmelilerin kadroya geçirilmesi, 3600 ek gösterge sorununun hakkaniyetle çözülmesi, yardımcı hizmetlerin genel idari hizmetler sınıfına geçirilmesi, enflasyonun altına kalan 2019 maaş zamlarının revize edilmesi, kamuya alımlarda mülakatın kaldırılması, atama ve görevde yükselmelerde liyakatin esas alınması ve ek zam gibi kamu görevlilerimizin kanayan yarası haline gelmiş sorunların çözümü için mücadelemizi sürdüreceğiz. Varsın kendisini yetkili zannedenler memurların haklarını savunmak yerine kasalarına girecek paranın hesabının peşinde olsun ve dayanışma aidatı istesinler, bizler memurlarımızın cebine girecek parayı istemeye devam edeceğiz” dedi. 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA