BAHÇELİ, ‘YIKIM’ UYARISIYLA OY İSTEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAHÇELİ, ‘YIKIM’ UYARISIYLA OY İSTEDİ


 

Mersin’de Cumhur ittifakı’na destek isteyen MHP lideri Bahçeli, “Herkes tavrını belirlemek zorundadır. Ya birlikten beraberlikten yana olacaksınız ya da gerilim ve kavga dolu bir geleceğe sürükleneceğiz. Ya kardeşliğin devamını isteyeceksiniz ya da ağır bir yıkımı göze alacaksınız” dedi.

Hediye Eroğlu  

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlere yönelik Cumhur İttifakı’nca düzenlenen Mersin mitingine katıldı. Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nun önündeki alanda düzenlenen mitingde muhalefete yüklenen Bahçeli, CHP ve İYİ Parti’ye yüklenerek, Cumhur İttifakı’na oy verilmemesi halinde ülkenin yıkıma gideceğini savundu.

“SANDIĞA GİDİN”

MHP lideri Bahçeli, Mersin’in, asaletin ve ahlakın şehri olduğunu söyleyerek, “Mersin, sabrın ve sağduyunun simgesidir. Mersin birliğin ve kardeşliğin yöresidir. Mersinli kardeşlerimin yeri kaynağı bellidir. Yörüklerin duruşu hayranlık vericidir. İnanıyorum ki 31 Mart geldiğinde Mersin muazzam tercihini cumhurdan yana kullanacak, Türkiye’nin hak ve hukukuna çok güçlü şekilde destek çıkacaktır. Sizlerden ricam mutlaka sandığa gitmenizdir. 31 Mart’ta seçime katılımın yüksek olması hem demokrasimizin istikrarı hem de milli iradenin itibarı açısından tarihi önemdedir. 31 Mart’ta tek meselemiz sandığa gidip oyumuzu kullanmak olmalıdır. Bunun yanında sandık güvenliğine azami hassasiyet gösterilmelidir.

Cumhur ittifakı masa başında kurulan bir ittifak değildir. Cumhur ittifakı çıkara, al-ver sürecine dayalı bir ittifaka değildir. İttifakımızın duruşu, iradesi, mayası, hamuru, ahlakı, sağlamdır, hedefleri sarsılmaz düzeydedir.

Cumhur İttifakı, Mersin’in hayallerini gerçeğe dönüştürecek kadar karar ve iradededir.

“SİYASİ AYAK OYUNLARI İLE MERSİN’İ MEŞGUL ETMEYE KİMSENİN HAKKI YOKTUR”

31 Mart geldiğinde tarihi bir seçim yapacaksınız. Milli bekamız üzerindeki sis perdesini yırtıp atacaksınız. Yalnızca belediye başkanı, meclis üyesi seçmeyecek, küresel ve bölgesel oyunları elinizin tersi ile iteceksiniz.

Dedikodu ile geçirecek vakit yoktur. Nitekim vakit Mersin’in siyasi huzur vaktidir. Siyasi ayak oyunları ile Mersin’i meşgul etmeye kimsenin hakkı yoktur. Nitekim Mersin güçlendikçe güçlenecek, yükselişinin önüne hiç kimse geçmeyecektir. Önümüzdeki 5 yıl için sizlerden onay istiyor, iradesini bekliyoruz. Herkes tersine giderken biz Mersin’i daha da büyütmek, daha da geliştirmek arzusundayız. Bu nedenle Cumhur İttifakı’nın birbirinden değerli belediye başkan adayları ile Mersin’in hizmetine talibiz.

 

“BİZ HİÇ KİMSENİN DOĞDUĞU YERİ MERAK ETMEYİZ”

Cumhur İttifakı gönülleri buluşturdu, gayeleri birleştirdi, geleceğimizi belirledi. Daha mutlu, daha zengin, daha kaygısız bir Mersin’e yöneliştir. Daha adil, daha hakkaniyetli bir döneme başlangıçtır. İttifakımız zalimlere karşı cumhurun iradesi, zulme ve zorbalığa karşı milletin dirayetidir. İttifakımız korkaklara ve kanunsuzlara karşı cesurların dik duruşudur. İttifakımız bütünüyle parçalanmaya, bölünmeye, ayrılmaya kopuşa karşı milli kenetlenmenin , kucaklaşmanın temini ve takviyesidir. Yöresi, kökeni, mezhebi, anasının dili ne olursa olsun her Türk vatandaşı Cumhur İttifakı’nın doğal ve meşru bir varlığıdır. Biz hiç kimsenin doğduğu yeri merak etmeyiz, hiç kimsenin kökenine ve yöresel niteliklerine bakmayız. Milletimizin her evladını, Mersin’de yaşayan her kardeşimi cehab-ı Allah’ın bir lütfü sayar, böyle görürüz. Bayrak, vatan sevgisi var mı, ezana hürmet var mı buna bakar, dikkat ederiz. Milli birliği sorgulatmayacak, milli ruhu sakatlatmayacak farklılıkları zenginlik kabul ederiz. Bölücülük düşmanımızdır, iki cihanda da yakasından tutacağımız millet hasımlarıdır.

“ARTIK HERKESİN TARAFINI BELLİ ETME ZAMAN GELMİŞTİR”

Artık herkesin tarafını belli etme zaman gelmiştir. Bir yanda ihanet ve işbirlikçi çıkar çevrelerinin ittifakı, diğer yanda milletini karşılıksız seven cumhur ittifakı vardır. Bir yanda Türkiye’den intikam almaya niyetli mihraklar vardır, diğer yanda bin yıllık kardeşliğe yemin etmiş Türk milleti. Bir yanda varlıklarımızı sömürmeye hazırlanan küresel odaklar vardır, diğer yanda hakkaniyet ve adaleti savunan vatan evlatları. Bir yanda siyasi ikbal için tahrik edenler vardır, diğer yanda Türkiye’ye talip olan  cumhur ittifakı. Artık karar anı gelmiştir. Herkes tavrını belirlemek zorundadır. Ya birlikten beraberlikten yana olacaksınız ya da gerilim ve kavga dolu bir geleceğe sürükleneceğiz. Ya kardeşliğin devamını isteyeceksiniz ya da ağır bir yıkımı göze alacaksınız.

Cumhur İttifakı çoktan kararını vermiş, tarafını seçmiştir. Cumhur İttifakı Türk Milleti’nden yana, milli kimlikten taraftır, Mersin’in yanındadır, barışmak, kucaklaşmak için fırsat arayan vatandaşlarımı Türkiye ve Türk milleti değerleri etrafında buluşmak için Cumhur İttifakı’na davet ediyorum

Kimler ve hangi karanlık güçler hangi oyunları tertip ederlerse etsinler, hangi ihanetlerin içine girerlerse girsin bilecekler ki Türkiye Cumhuriyeti tektir ve üniter bir devlettir.

Türkiye’nin yıkıma sürüklenmesini önlemek milli bir görevdir. Herkes üzerine düşen sorumluğu siyasi hesapları bir kenara bırakarak yerine getirmelidir. Aksi halde çok geç olacaktır. Gün birleşme, dayanışma günüdür. Cumhur İttifakı’nın gönlünde herkese yer vardır. Cumhur İttifakı’nın yüreği herkesi kucaklamaya yeter.

CHP VE İYİ PARTİ SEÇMENİNE ‘GELİN’ ÇAĞRISI

CHP’ye oy veren kardeşlerim oyalanmayın, yalanlara kanmayın, istismara aldanmayın. Bugünkü CHP yönetimi zillete düşmüştür. Türkiye’nin muhaliflerinin esaretine girmiş, PKK’nın eline geçmiştir. Atatürk’ün CHP’si nerede, bugünkü CHP nerededir?

CHP’ye oy veren kardeşlerim gelin bu zillet ehillerinden vazgeçin. Gelin bu Kılıçdaroğlu’na haddini bildirin. İP’e (İYİ Parti) oy veren kardeşlerim yeterince istismar, meşgul edildiniz, yeterince siyasi kumpaslara mahkum edildiniz. Gelin komplolardan, komploculardan birlikte hesap soralım. Demokrat Parti ile hülle girişimlerine itibar etmeyin” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA