“DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKIYORUZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKIYORUZ”


 

Genç Parti Mersin İl Başkanlığı, 31 Mart seçimlerinde Demokrat Parti (DP) adayı Afyer Yılmaz’ı destekleyeceğini açıkladı.

Haber Merkezi

Genç Parti Mersin İl Başkanlığı, 31 Mart seçimlerinde alacağı tavrı kamuoyu ile paylaştı. Seçimlerle ilgili yazılı açıklama yapan Genç Parti Mersin İl Başkanı Çetin Uğuroğlu, Büyükşehir’de Demokrat Parti (DP) adayı Ayfer Yılmaz’ı, ilçelerde ise İYİ Parti adaylarını destekleme kararı aldıklarını söyledi.

“HERKESİ DEMOKRASİ MÜCADELESİNE DAVET EDİYORUZ”

Genç Parti’nin demokrasiye sıkı sıkıya bağlı olduğunu dile getiren Uğuroğlu, “Genç Parti, Atatürk ilkelerine sahip çıkarak ülkemizi aydınlık yarınlara çıkarmak adına görev üstlenmiştir. Bu bağlamda İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Burhanettin Kocamaz’ın adaylığı engellenerek seçme ve seçilme hakkının yok edilmesi karşısında yere düşen demokrasi bayrağını kaldırmak için bir el de biz uzatıyoruz. Genç Parti Mersin Teşkilatları’nın yanı sıra partimize oy vermiş veya vermemiş bütün seçmenleri bu demokrasi mücadelesine davet ediyoruz. Demokrat Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayfer Yılmaz ve ilçelerde İYİ Parti adaylarına sahip çıkarak oy vermenin demokrasi duyarlılığı olan her vatandaşımızın görevi olmalıdır. Biz, Genç Parti il teşkilatları olarak ülkemizin geçtiği bu zor süreçte her zamankinden daha fazla demokrasiye ihtiyacı olduğunu görüyor, herkesi bu kutlu davaya sahip çıkmak için göreve davet ediyoruz. Şimdi demokrasi için görev üstlenme zamanı. Ayfer Yılmaz kazanacak, Mersin kazanacak, demokrasi kazanacak” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA