ASLAN AVINA ÇIKIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ASLAN AVINA ÇIKIYOR


 

Kadınlar Basketbol Ligi’ne iyi başlayamayan Mersin ekibi, ligin 10. haftasından sonra toparlanarak, üst sıralara çıktı.

Kadınlar Basketbol Ligi’ne iyi başlayamayan Mersin ekibi, ligin 10. haftasından sonra toparlanarak, üst sıralara çıktı. Lige Hatay Büyükşehir Belediyespor maçıyla başlayan Güney ekibi, bugüne kadar 23 maça çıktı. Bu maçlarda 15 galibiyet, 8 mağlubiyet alan turuncu-beyazlı ekip, rakip potaya bin 909 sayı atarken, potasında bin 632 sayı gördü. Bu hafta evinde Galatasaray ile karşılaşacak olan Mersin ekibi, bu maçı da kazanıp, ligde normal sezonun bitimine 2 hafta kala bulunduğu yeri sağlamlaştırmak istiyor.

Takımın durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Genel Menajer Melahat Aydın, “Özellikle geçen hafta evimizde şansız bir mağlubiyet aldık. Takımımız bu galibiyetle bir nebzede olsa o mağlubiyetin telafisini yaptı" diye konuştu.
Bu hafta evlerinde Galatasaray ile karşılaşacaklarını hatırlatan Aydın, "Bu hafta evimizde bizi çok zor bir maç bekliyor. Ligin altıncı sırasında bulunan ve iyi bir oyuncu gurubu bulunan Galatasaray ile karşılaşacağız. Maçın zorluk derecesini çok iyi biliyoruz ve ona göre hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Kıran kırana bir maç bizi bekliyor. Bu maçta iyi mücadele eden ve bulduğu şansları iyi değerlendiren takım maçtan galip ayrılacaktır. Biz takımımıza güveniyoruz. Onlar istedikleri zaman her takımı yenebilecek güçteler. İnşallah evimizde Galatasaray'ı yenmek istiyoruz. Biz bunu ilk maçta, deplasmanda başardık. Rakibimizi İstanbul'da 78-71 mağlup ettik. Şu anda puanlarımız da eşit. Normal sezonun bitimine 3 hafta kaldı. Biz bu 3 maçı da kazanmak istiyoruz. Burada en büyük kozumuz yine taraftarlarımız olacaktır. Onların desteğiyle bu maçı biz daha kolay kazanabiliriz diye düşünüyoruz. O yüzden Mersinlileri, bize destek vermeye çağırıyoruz" şeklinde konuştu. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA