AVUKATLAR DAVADAN ÇEKİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AVUKATLAR DAVADAN ÇEKİLDİ


 

Tarsus’ta görülen E.S. davasında zanlıyı savunan 3 avukat dosyadan çekildi. Avukatların yerine başka bir avukatın dosyaya bakacağı öğrenildi.

SONER AYDIN

Türkiye’de geniş yankı bulan 15 yaşındaki E.S. davasında önemli bir gelişme yaşandı. Tarsus’ta yaşayan ve Adana'da 2015 yılında gittiği bir camide, 12 yaşındaki E.S.'yi istismar ettiği suçlaması ile tutuksuz yargılanan cami imamı M.D.’nin yargılamasına yarın devam edilecek. Adliyesi 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın 4’ncü duruşmasına tutuksuz yargılanan M.D.’yi savunan 3 avukatın dosyadan çekildiği ve yerine başka bir avukatın dosyaya bakacağı öğrenildi.

Yarın görülecek dava ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan davanın avukatı Semra Kabasakal, “Cuma günkü duruşmada reddi hakim talebinde bulunmuştuk. Bu talebimizi ret etmişler. Sanık hiçbir duruşmaya gelmedi. Savcılığın mütalaasına rağmen sanık tutuklanmadı. Biz sanığın cezalandırılmasını istiyoruz” dedi.

Kamuoyunda büyük tepki alan davaya kadın derneklerinden, sivil toplum kuruluşlarından ve siyasilerden katılım çağrısı geldi. Mersin Kadın Platformu, cinsel istismara uğrayan kız çocuğunun adalet arayışına destek vermek adına Tarsus Adliyesi’nde olacaklarını duyurdu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA