MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR


 

Haftasonu deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılacak olan Tarsus İdman Yurdu’nda gözler PFDK’dan gelecek cezalara çevrilmişti. PFDK ise eylemlerin ilk kez yapılmasından dolayı Sarı Lacivertli kulübe ihtar cezası verdi.

ALİ ŞANLI
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu haftalardır devam eden kötü gidişatına geçen hafta dur diyerek derin bir nefes almıştı. Evinde Kahramanmaraşspor’u 3-0 gibi net skorla yenen Sarı Lacivertli ekip bu hafta Urfa deplasmanından da galip ayrılarak tehlikeli bölgeden uzak durmaya çalışacak. Tam kadro ile sahaya çıkacak olan Tarsus ekibi tüm çalışmalarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.
PFDK’DAN UYARI GELDİ!
Yarın saat 14.30’da Şanlıurfa’da Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olan Tarsus İdman Yurdu’na kötü haber ise TFF’den geldi. Tarsus’ta oynanan Kahramanmaraşspor maçındaki taraftarın neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat sebebiyle Tarsus İdman Yurdu, disiplin kurulana sevk edilmişti. 
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Sarı Lacivertlilere aynı sezon içinde ev sahibi olduğu müsabakalarda ilk kez çirkin ve kötü tezahürat gerçekleştirdiğinden dolayı ihtar cezası ile cezalandırılmasına karar verdi.  
PFDK ayrıca TİY’e aynı müsabaka da taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle de 5000 TL para cezası verdi. 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA