ALKIŞLAR TARSUS’A! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ALKIŞLAR TARSUS’A!


 

Tarsus Belediyesi 73 şehit ailesine ücretsiz konutların tapusunu teslim etti. Gözyaşlarının sel olduğu törende Başkan Can, “Hiçbir şey şehitlerimizin hakkına karşılık gelemez” dedi.

Haber Merkezi

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 73 şehit ailesine tapularını teslim etti. 73 Şehit ailesine Tarsus Belediyesi Meclis salonunda düzenlenen törenle tapuları verilirken duygusal anlar yaşandı.
Vatana olan borçlarını kanları ve canlarıyla ödeyen yiğit kahramanlarımıza anlamlı bir teşekkür göstergesi olarak Tarsus Belediyesi, Şevket Can önderliğinde, şehitlerimizin ailelerine birer ev hediye etti. Gözyaşlarının tutulamadığı bu anlamlı tören tüm belediyelere örnek teşkil etti.
Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, gözyaşları içerisinde yaptığı konuşmada hiçbir şeyin Şehitlerimizin hakkına karşılık olamayacağını söyledi. 
Başkan Can, “Bugün bu topraklarda rahat bir şekilde yaşıyorsak öncelikle tabiî ki Cenab-ı Hakka şükrediyoruz sonra da canları, kanları pahasına terörle mücadele ederken can veren kan veren Şehitlerimize minnettarlığımızı dile getiriyoruz. Tarsus Belediyesi olarak göreve geldiğimizden bu yana birçok hizmet gerçekleştirdik. Ama bütün bu hizmetler için bizleri en çok gururlandıran onurlandıran hizmetimiz Şehit ailelerimize ücretsiz konut vermemizdi. Sizler evlatlarınızı, eşlerinizi, kardeşlerinizi bu vatana kurban ettiniz. Sizlerde Aziz Şehitlerimizin bizlere emanetisiniz. Ne yapsak hakkınız ödenmez. Hiçbirşey Şehitlerimizin hakkına karşılık gelemez. Allah hepinizden razı olsun. Bize emanetsiniz” ifadelerini kullandı.
Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Baki Şimşek, “Duygulanmamak elde değil. Bizleri bu toprakları vatan eyleyen bu kahramanlarımız için ne yapsak azdır. Birçok hizmet gerçekleştiren Şevket Can kardeşime bu hizmeti için teşekkür ediyorum. Baştacımız Şehit Ailelerimiz, Şehitlerimizin emanetidir. Onlara sahip çıkmak hepimizin birincil vazifesidir” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Olcay Kılavuz ise, “Ezanımız için, vatanımız için, bayrağımız için, milletimiz ve muketdasatımız için canlarını feda ettiler. İnşallah peygamber efendimize komşu olmuşlardır. İnancımız bu şekildedir. Diridirler. Cenab-ı Allah bizleri Şehitlerimize layık eylesin ve onların izinden ayırmasın. Bizlere de şahadeti nasip eylesin” şeklinde konuştu. 
Merasim 73 Şehit ailesine tapuların verilmesi ile son buldu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA