KÖK HÜCRE BAĞIŞI İÇİN KUYRUK OLDULAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KÖK HÜCRE BAĞIŞI İÇİN KUYRUK OLDULAR


 

Mezitli Belediyesi çalışanları Kızılay’ın başlattığı kan ve kök hücre bağışı kampanyasına destek verdi.

Haber Merkezi

Belediye personelleri kan ve kök hücre bağışında bulunarak, çok sayıda hayatın kurtulmasını için bağış yaptılar.  Mezitli Belediyesi zemin katında oluşturulan alanda belediye çalışanları kan vermek için sıraya girdi. Yoğun ilgi nedeniyle uzun kuyruklar oluştu. 
Kan veren personel ve vatandaşları ziyaret ederek duyarlılıkları nedeniyle teşekkür eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan tüm Mezitlilileri kampanyaya destek olmaya çağırdı. Toplumumuzun dayanışma ruhunun bu kampanya ile daha iyi anlaşıldığını ifade eden Başkan Tarhan, “Günümüzde en önemli tedavi yöntemlerinden birisi olan kök hücre tedavisi ile organların yenilenmesi mümkün hale geldi. Maalesef hala ülkemizde az kullanılan bir yöntem. Bunun en büyük nedeni de aslında kolay bir yöntem olmasına karşın tam olarak bilinemiyor olmasıdır. Bugün belediyemizde Kızılay ile ortak olarak böyle bir etkinlik yaptı. Vatandaşlarımız diledikleri zaman Kızılay bağış noktalarına giderek bağışta bulunabilirler. Vereceğimiz üç tüp kanla bir insana hayat verebiliriz. Mezitli halkı bu konuda  çok duyarlı. Bugün yaptığımız etkinliğe personelimiz ve vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Burada oluşturduğumuz farkındalığın tüm toplumumuza yayılmasını diliyoruz” dedi.
Kan veren belediye personeli ve vatandaşlara soda ve kurabiye ikram edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA