İLK MAÇINA ÇIKIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İLK MAÇINA ÇIKIYOR


 

Yaklaşık 4 yıl önce Süper Lig’de mücadele eden Mersin İdman Yurdu bugün ise Süper Amatör Lig’den, Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak için Play-Off mücadelesi veriyor!

ALİ ŞANLI

1925 yılında kurulan ve bir zamanlar Süper Lig'de büyük takımların korkulu rüyası olan Mersin İdman Yurdu, 55 yıl sonra düştüğü amatör ligden üst sıralara tırmanmak için mücadelesini sürdürüyor. Çok miktarda borcu bulunan ve bu yıl Mersin Süper Amatör Ligde mücadele eden kırmızı lacivertli ekip Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkmak için sahaya çıkmaya hazırlanıyor. 
Süper Amatör Ligde normal sezonu 5’nci bitiren Mersin İdman Yurdu Play-Off’da ilk maçına çıkıyor. İlk haftayı BAY geçen Kırmızı Lacivertliler yarın Tarsus Belediyespor’u konuk edecek.Normal sezonda topladığı puanların yarısı ile Play-Off’lara başlayacak olan Kırmızı Şeytanların 25 puanı bulunuyor. Lider Toroslar Belediyespor’un 8 puan gerisinde bulunan Mersin İdman Yurdu Cumartesi günü saat 15.00’da Mersin Stadında Tarsus Belediyespor ile karşılaşacak.
Konuk ekip Play-Off’da ilk maçında kendi sahasında Erdemli Belediyespor 2-1 kaybetmişti. Aldığı bu mağlubiyet ile 1’nci olma şansını zora sokan Tarsus ekibi Mersin İdman Yurdu karşısında son kozunu oynayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA