“SANDIKTA GÖRÜŞECEĞİZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“SANDIKTA GÖRÜŞECEĞİZ”


 

Mersin İdman Yurdu, CHP’li Vahap Seçer’e ateş püskürdü! Tarsus milliyetçiliği yapmakla eleştirilen Seçer’in MİY yöneticileri ile bir araya gelmeyerek, takıma destek vermemesi üzerine kulüpten “Sandıkta görüşeceğiz” tepkisi geldi.

Haber Merkezi

Süper Amatör Ligde normal sezonu 5’nci bitirerek Play-Off oynamayı garantileyen Mersin İdman Yurdu’ndan seçim öncesi kaderine terk edilmesine tepki geldi. 
Yerel seçimlere çok az bir zaman kala bir çok aday projelerini açıklamasına rağmen MİY sevenlerini tatmin edemediler. Başta CHP’nin adayı Vahap Seçer’in projeleri içinde Mersin İdman Yurdu ile ilgili dişe dokunur proje üretmemesi ve Kırmızı Lacivertli yöneticilerle bir araya gelmemesi camiayı çileden çıkardı.
Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü’nün resmi sosyal medya hesabından yapılan sert açıklamada Kırmızı Şeytanlar, “Bizi unutanları bizde seçimde unutacağız” mesajı verdi.

“TAKIMIMIZI GÖRMEZDEN GELEN, İNSANLARA TEPEDEN BAKAN VAHAP SEÇER'E SANDIKTA GEREKEN CEVABI VERECEĞİZ
Mersin İdman Yurdu Kulübü sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde; “Sayın Vahap Seçer sanırız Kadıköy Belediye Başkanı adayı sanıyor kendisini, Adaylığı açıklandığı günden bu güne Mersin İdman Yurdu’muzun bu zor günlerinde bir tane maçına gelmeyen, fikir almak üzere kulüp yöneticileri ile hiç bir görüşmede bulunmayan, yöneticilerimizin randevu talebine geri dönüş yapma nezaketinde dahi bulunmayan, çıktığı ulusal kanalda 'Balık tutmayı öğreteceğim’ açıklaması ile bütün camiamızın tepkisini alan, aleni şekilde Tarsus milliyetçiliği yapan sayın Vahap Seçer’in camiamıza hiç bir katkısı olmayacağını düşünmekteyiz. Eski günlerimize dönmek için gayret gösterdiğimiz şu günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı desteğine her zamankinden daha çok ihtiyacı olan büyük Mersin idman Yurdu camiasının, Takımımızı görmezden gelen, insanlara tepeden bakan Vahap Seçer'e sandıkta gereken cevabı vereceğini bildiririz”. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA