KEMERE GÖZ DİKTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KEMERE GÖZ DİKTİ


 

Milli sporcu Hasan Acinik, bir spor adamı.

ALİ ŞANLI

 Sessiz sedasız katıldığı bir çok turnuvada başarıya imza atan milli sporcu şimdilerde Hong Kong’da yapılacak büyük bir turnuvaya hazırlanıyor. Yaklaşık 15 ülkenin katılacağı turnuvayı dünyanın en büyük Muaythai Federasyonu olan WMC Federasyonu organize ediyor. Bu turnuvaya katılacak tek Türk sporcu olarak dikkatleri çeken Hasan Acinik daha önce Papua Yeni Gine adına dövüşen Janathan Tuhu ile WMC  Grad Extime Kemeri için dövüşmüş rakibini yenmeyi başarmıştı.
9 Nisan’da yapılacak turnuvada ise bu defa aynı Federasyonun Pasifik Kemeri için ringe çıkacak. 9 Nisan’daki rakibi bu alanda söz sahibi olan Çin’li Luo Jıe olacak. 15 Yıldır sporla uğraşan Hasan Acinik, 5 yıldır katıldığı bir çok müsabakalarda madalyalarla döndü. 9 Nisan’da yapılacak turnuvaya Mersin Crosszone Spor Salonu’nda hazırlanan Acinik, başta antrenörü Mehmet Erden olmak üzere maddi manevi destek veren iş insanı Kemal Dağdağan’a teşekkür etti.

“TÜRKİ’NİN GURU OLMAK İSTİYORUM
Acinik, “Yaklaşık 15 yıldır sporun içindeyim zaman zaman yalnız kalsam da ringlere çıkıp Ülkemi en iyi şekilde temsil ettim. Bu yolda bana destek olan İş İnsanlarına, antrenörüme,sporcu kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Daha önce olduğu gibi 9 Nisan’daki turnuvada da başarıyı yakalayarak beni destekleyenleri mahcup etmeyeceğim” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA