BU LİGDE HER ŞEY OLABİLİR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BU LİGDE HER ŞEY OLABİLİR


 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) tansiyon her geçen hafta yükseliyor.

ALİ ŞANLI

BAL’da son 4 haftaya girildiğinde kıyasıya süren şampiyonluk yarışı nefesleri kesiyor. Lider Silifke Belediyespor Mersin derbisinde Mut İdman Yurdu’nu konuk etti.Puanların paylaşıldığı maçta Silifke Belediyespor’un kötü futbolu maça damga vurdu. İçelspor ise ligin zayıf ekibine 8 gol atarak rakiplerine bende varım dedi.

DERBİDE GÜLEN ÇIKMADI
Devrettiği liderlik koltuğunu yeniden alan Silifke Belediyespor, favori çıktığı maçta umduğunu bulamadı. Silifke’de oynan maçta her iki takımında attığı karşılıklı 1’er golle puanlar paylaşıldı. 1-1 biten maçta lider Silifke Belediyespor’un sergilediği futbol beğenilmez iken Mut İdman Yurdu’nun cesur oyunu alkışları alan taraf oldu.
Lider Silifke Belediyespor haftayı 1 puan ile kapatarak puanını 50 yaptı.Koltuğunu koruyan Silifke temsilcisi Arsuz Karaagaçspor’a konuk olacak. Ligde rahat konumda olan Arsuz ekibi maça rahat çıkacak.

FARK ATARAK GELİYOR
Ciddi ciddi şampiyonluk hesapları yapan İçelspor ligin zayıf ekibini 8-0 yenerek zirve yarışına ortak oldu. Mersin Stadında 7 Mart Kadirli Demirspor’u 8-0 yenen Siyah Beyazlı ekip lider ile puan farkını 3’e kadar indirdi.47 puanı bulunan İçelspor rakipleri Silifke Belediyespor ile Aksaray Belediyespor’un yapacağı maçta rakiplerin puan kaybetmesi ile şampiyonluğu en büyük adayı olacak.
İçelspor geriye kalan 4 haftada rakiplerine oranla daha rahat maçlara çıkacak olması spor kamuoyu tarafından şampiyonlukta en büyük şansı Siyah Beyazlı ekibe veriliyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA