FAVORİLER KAZANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FAVORİLER KAZANDI


 

Süper Amatör Lig’de normal sezonun sona ermesi ile Play-Off maçları başladı.

ALİ ŞANLI

 Oynanan ilk hafta maçlarında maçlara lider olarak başlayan Toroslar Belediyespor mağlubiyetle başladı. Play-Off’un ilk haftasında İdman Yurdu 1925 ile Toroslar Belediyespor karşı karşıya geldi. Tek golün atıldığı maçı Kırmızı Lacivertli ekip 1-0 kazandı.
Puanını 32 yapana İdman Yurdu 1925 ekibi böylelikle Play-Off’lara galibiyetle başlayarak morallendi. Normal sezonu uzun zaman lider götüren ikinci yarı ise arka arkaya yaşadığı puan kayıpları ile şampiyonluğu Meskispor’a kaptıran Toroslar Belediyespor Play-Off’lara kötü başladı. Rakiplerinden 4 puan avantaj ile maçlara çıkan Yeşil Beyazlı ekip çıktığı ilk maçı kaybederek avantajını erken kaybetti.33 puanda kalan Toroslar Belediyespor oyuncu yapısı,sergilediği oyuna bakıldığında 1’nci olma şansı çok az gözüküyor.
Play-Off’ların diğer maçın da ise Tarsus Belediyespor ile Erdemli Belediyespor Tarsus’ta karşı karşıya geldi. Play-Off’un iddialı ekiplerinden olan Erdemli Belediyespor geriye düştüğü maçı 2-1 kazanarak Play-Off’lara galibiyetle girdi.32 puana ulaşan Kırmızı Lacivertli ekip zirve yarışında iddialı konuma geldi.
Evinde Erdemli Belediyespor’a kaybederek 1’nci olma şansını zora sokan Tarsus Belediyespor bundan sonraki maçlara genç bir kadro ile çıkması bekleniyor. Haftayı BAY geçen Mersin İdman Yurdu ise hafta sonu Play-Off’ta ilk maçına çıkacak. İlk maçında evinde Erdemli Belediyespor’a kaybeden Tarsus Belediyespor’u konuk edecek. Karşılaşma Mersin Stadında oynanacak. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA