CHP HEYETİNDEN EMEKÇİLERE ZİYARET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP HEYETİNDEN EMEKÇİLERE ZİYARET


 

Kentte bir dizi temaslarda bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Karacaoğlu ve beraberindeki heyet ile birlikte emekçileri ziyaret etti.

SONER AYDIN

31 Mart seçimleri çalışmaları kapsamında, bir dizi temaslarda bulunmak üzere kente gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Karacaoğlu, DİSK Genel-İş Sendikası’nın ev sahipliğinde sendika ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri görüştü. Mersin Milletvekilleri Ali Mahir Başarır ve Cengiz Gökçel’in de eşlik ettiği heyet emekçilerin soru ve taleplerini dinledi. Ziyarette kısa bir konuşma yapan Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, halka demokrasi vaat ettiklerini söyledi.

“EMEKÇİLERDEN YANA OLAN PARTİLERİ DESTEKLEYECEĞİZ”
Ziyareti açılış konuşmasını gerçekleştiren DİSK Genel-İş Şube Başkanı Kemal Göksoy, kentte kurdukları Emek ve Demokrasi Platformu ile emek ve demokrasi bloğu oluşturduklarını söyledi. Hak ettikleri ücreti almak için mücadele ettiklerini dile getiren Göksoy, özellikle CHP’li belediyelerde asgari ücretin hükümetin belirlediği rakamların üzerinde olmasının memnuniyet verici olduğunu dile getirdi. Emeği önemseyen partileri dikkate alacaklarını dile getiren Göksoy, “Biz emekten, demokrasiden, barıştan yana olan partileri savunmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki süreçte emekçiler olarak Mersin’de bir miting düzenleyeceğiz ” dedi.

“EN BÜYÜK VAADİMİZ ‘DEMOKRASİ’”
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ise, “Emekçilerin yaşadığı birçok şeyi görüyoruz ama maalesef hissetmiyoruz. 15 Temmuz’dan sonra ülke 2 yıl OHAL’le yönetildi ve OHAL’den en fazla emekçiler etkilendi. Herkes susmuşken biz emekçilerle dayanışma içerisinde olduk. Yerel yönetimlerde en büyük vaadimiz demokrasi. En büyük vaadimiz tek sesliliğe, tek renge, tek adamlığa karşı birlikteliğimiz. Mersin Belediyesini Kemal Kılıçdaroğlu yönetmeyecek. Seçilen belediye başkanı yönetecek. Resmi olarak ittifak kuruyoruz. Ama bu süreçte rahatsız olan kim varsa onla ittifak kurduk, kurmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA