UMUTLAR TÜKENİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

UMUTLAR TÜKENİYOR


 

Mersin’de 4 gün önce evlerinin önündeki dereye düşerek kaybolan ilkokul 3. sınıf öğrenicisi Hediye Orman ile ilgili umutlar tükeniyor. Polis ve sahil güvenlik 20 dalgıç, 4 gündür suyun içinde küçük Hediye’yi ararken, henüz bir sonuç elde edilemedi.

Geçtiğimiz cumartesi günü akşam saatlerine doğru 9 yaşındaki Hediye Orman, 14 yaşındaki ablası Bahar Orman ile gittiği bakkaldan döndüğü sırada, merkez Akdeniz ilçesindeki Şevket Sümer Mahallesi ile Güneş Mahallesi'nin ortasından geçen dereye düştü. Küçük kardeşinin düştüğünü gören ablası da onu kurtarmak için arkasından suya atladı. Akıntıya kapılan iki çocuğun feryatlarına çevredeki vatandaşlar yetişti. Suya kapılan çocuklardan Bahar Orman çevredekilerin yardımı ile kurtarılırken, küçük çocuk gözden kayboldu. 

Cumartesi akşamdan itibaren AFAD, UMKE, Mersin itfaiyesi ile polis ve Sahil Güvenlik dalgıçları çocukların düştüğü yerden başlayarak, dere sularının denize döküldüğü yere kadar 4 kez arama çalışması yaptı. Bu sürede ayrıca derenin belirli yerlerinde oluşan çukurların ve kanalizasyonların içine kadar da bakan ekipler, botlarla da denizde çalışma yürütüyor. Çalışmalarına dönüşümlü olarak 24 saat devam eden ekipler, bugün sabah yine çocukların düştüğü yerden başlayarak, derenin denizle buluştuğu yere kadar kontrol etti. Ayrıca ailenin de isteği üzerine derenin geçtiği ve üstü kapalı olan bir yerde de arama yapan ekipler, henüz bir sonuca ulaşamadı. 
Öte yandan polis ve sahil güvenliğe bağlı 20 dalgıç da botlarla açıkta arama çalışması yürütürken, itfaiye, AFAD ve UMKE ekipleri de kayalıklarda arama yapıyor.(İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA