“31 MART’TA MERSİN KAZANACAK” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“31 MART’TA MERSİN KAZANACAK”


 

Gittiği her yerde yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanan ve kent için hazırladığı projelerini Mersinlilerle paylaşan Başkan Hamit Tuna; “31 Mart’ta Mersin kazanacak” dedi.

Haber Merkezi

Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, seçim çalışmaları kapsamında Akdeniz İlçesine bağlı Parmakkurdu, Puğkaracadağ, Demirhisar ve Yanpar Mahallelerini ziyaret ederek, mahalle sakinleriyle bir araya geldi.
Hemşehrilerinden Cumhur İttifakına destek isteyen Başkan Hamit Tuna, 6360 sayılı yasa ile köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerindeki sıkıntıları bildiklerini, 31 Mart’tan sonra hükümetin de desteği ile bu sorunları en kısa zaman diliminde çözeceklerinin sözünü vererek; “Her mahallemize eşit mesafede olup, adaletli bir hizmet dağılımı yapacağız” dedi.
Başkan Tuna; “Adaletli olmayan payidar olamaz dedik. Toroslar’da üç dönem hemşehrilerimizin desteği ile açık ara birinci olduk. Toroslar’daki, köylerimizden mahalle olan yerleşim yerlerimizi yaptığımız düzenlemelerle nasıl öne çıkardıysak İnşallah Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumuzda buraları da öne çıkaracağız. İlçe Belediyesi yetkileri dar olduğu için güçsüz koldur. Yani sol elini gücü kadardır. Akdeniz İlçemizde M.Mustafa Gültak kardeşimiz, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımızdır. Bu köylerde eksik olan hizmetleri biliyoruz. Bir gölet talebiniz var. Akdeniz’de M.Mustafa Gültak, Büyükşehir’de Hamit Tuna, yukarıda hükümetimiz ne olacak hizmetin en güzelini buraya yansıtacağız. Allah nasip ederse köyden mahalle olan yerleşim yerlerimizi suya kavuşturacağız. Akdeniz kabuğunu yırtsın istiyoruz. Buradan Cumhur İttifakı’na toplu bir oyla destek verin. Birleşirsek tok oluruz, ayrışırsak yok oluruz. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, Büyükşehir ve 13 İlçemizi zaferle sonuçlandıracağız. Bu şehri hizmetlerimizle daha yaşanılabilir bir kent yapacağız” dedi.

“BİZ 15 YILLIK TECRÜBEMİZLE NE YAPACAĞIMIZI BİLİYORUZ”
“Projelerimize, ufkumuza ve vizyonumuza kimse laf söyleyemez” diyen Başkan Tuna; “Dert bilen derman olma noktasında da öne olandır. Biz ne yaptığımızı biliyoruz.15 yıllık belediyecilik tecrübemiz ve bilgi birikimimiz var. Birleşerek güçleneceğiz. Biz birleştik ve güçlendik. Üreterek zenginleşeceğiz ve bu kenti büyüteceğiz. Tarım, turizm, sanayi, lojistik, teknolojide, sanat ve sporda büyüteceğiz, Üniversite sayımızı çoğaltacağız. Ulaşımı çözeceğiz. Kısa vadede Metrobüs, uzun vadede Metro Projesini hayata geçireceğiz” dedi
Başkan Tuna, Akdeniz İlçesinde gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinin ardından Yenişehir İlçesi’nde bulunan Palm City Mersin Alışveriş Merkezi’ni de ziyaret ederek, AVM esnafı ve vatandaşlarla kucaklaştı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA