BAŞKAN TUNA’DAN YOĞUN TEMPO | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN TUNA’DAN YOĞUN TEMPO


 

31 Mart Yerel seçimlerinde geri sayım sürerken Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, yoğun temposu ve çalışmasıyla göz dolduruyor.

Ziyaretlerin ardından yapılan açıklamaya göre, kent genelinde her kesimin takdirini toplayan ve desteğini alan Başkan Hamit Tuna; gidilmedik yer, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamak adına seçim çalışmalarını hızla sürdürüyor ve kenti geleceğe taşıyacak projelerini hemşehrileriyle paylaşıyor. Başkan Hamit Tuna, Yenişehir İlçesi GMK Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti. AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan ve Cumhur İttifakı AK Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Bekir Topçu ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşlar tarafından yoğun sevgiyle karşılanan Başkan Tuna’ya hemşehrilerinden destek sözü geldi. Toroslar İlçesi’ne bağlı Turgut Türkalp, Tozkoparan, Osmaniye, Çukurova, Güneykent ve Halkkent Mahaleleri’nin sakinleriyle de buluşan Başkan Hamit Tuna, her gittiği toplantıda coşkulu bir kalabalığa hitap ederek, projelerini anlattı.

Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Atsız Afşın Yılmaz ile birlikte hemşehrilerine seslenen Başkan Hamit Tuna;  “Bütün toplantılarımız miting havasında geçiyor. Siz değerli halkımızın bizleri coşkulu bir şekilde karşılamanız ve bir araya gelmeniz çalışma şevkimizi daha da arttırıyor ve mutlu ediyor. Sizlerle bu mahallelerimizde iftar açtık ve hep birlikte olduk. Hizmette hiçbir zaman adaletsizlik yapmadık. Üç dönem Toroslar’da artarak bize destek verdiniz. Allah hepinizden razı olsun. Şimdi de inşallah sizlerin destek ve teveccühleri ile kentimiz geneline hizmet etmek istiyoruz.6 aydır sahalardayız. Bir elimiz Anamur’da, bir elimiz Çay Mahallemizde, bir elimiz Çamlıyayla’da. İnşallah 13 İlçe ve Büyükşehir’i alarak 31 Mart’tan sonra bu kenti hep birlikte yöneteceğiz” dedi.
Başkan Hamit Tuna, Türkiye Kamu-Sen Mersin İl Temsilciliğine bağlı sendikaların şube başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle de Yunus Emre Kültür Merkezi’nde bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulundu.
Adıyaman İl ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği’nin de konuğu olan Başkan Hamit Tuna, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Mersin Șubesi’nin yönetimi ile de görüşerek, projelerini anlattı.
Cumhur İttifakı ile Mersin’e değer katacaklarına vurgu yapan Başkan Tuna; “Uzlaşmacı yanımızla, toplumun bütün katmanına ulaşan yönümüzle, millet ortalaması hayatımızla, kibire bürünmeyen halimizle ve sırça köşklerden asla belediye başkanlığı yapmayan duruşumuzla bu kentin yönetimine talibiz.31 Mart’ta karar vereceksiniz. Mersin ilk defa böyle bir şansı yakaladı. İlçe, Büyükşehir ve Hükümet ayağını sağlıklı bir şekilde kurgularsanız kim kazanacak? Mersin kazanacak” dedi.
Akdeniz İlçesi’ndeki balık pazarı civarında hizmet vermeye başlayan Telefoncular Çarşısı’nın açılışını da yapan Başkan Hamit Tuna, çarşıyı gezerek, esnafla sohbet etti. Başkan Tuna daha sonra Akdeniz İlçesi’nde Çamlıbel’de bulunan Balıkçı Barınağı’nı da ziyaret ederek, Mersin Amatör Balıkçılar Derneği’nin üyeleriyle sohbet etti ve projelerini anlattı.
Büyükşehir Belediye Başkan olduklarında Mersin’in kıyı süsü balıkçı barınaklarını yenileyeceklerini,  kıyı şeridine ihtiyaç olan yerlerde de standartlara uygun balıkçı barınakları yaparak balıkçılığın gelişmesini sağlayacaklarını ve kentte balıkçılığın simgesi haline gelen Karaduvar Mahallesi’nde bir balıkçı köyü oluşturmayı planladıklarının bilgisini veren Başkan Hamit Tuna; “Son zamanlarda balık popülasyonu özellikle bu kıyı kenarımızda çok azaldı. Bu sektörün önde gelen temsilcileri ve tecrübeli arkadaşlarımızla balık popülasyonunu nasıl arttıracağımızı konuşacağız ve bununla ilgili ne yapmamız gerekiyorsa gerçekleştireceğiz” dedi. “Gençlerimiz, geleceğimizdir. Onların fikirleri çalışmalarımıza ışık tutacaktır” diyen Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Çağdaşkent Anadolu Lisesi’nde hafta sonu kursuna katılan öğrencilerle de sohbet ederek, gençlere yönelik hazırladıkları projelerinden bahsetti.
Ziiraat Mühendisleri Odası Mersin Şubesi’nin Tarımsal Öğretimin 173'üncü Yılı nedeniyle Marehan Convention Center'de düzenlediği Geleneksel Başak Balosu'na da katılan Başkan Tuna, Mersin’in bir  tarım kenti olduğunu dikkat çekerek, kentte tarımı daha büyütecekleri projelerini paylaştı ve katılımcılarla sohbet etti. Başkan Tuna, Akdeniz İlçesi’ne bağlı Yenimahalle ve Çay Mahalleleri’nde de hemşehrilerinin evlerine konuk oldu. Aile fertleri tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Hamit Tuna; bu ilgi ve sevgiye her daim layık olacaklarının sözünü verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA